13 Mart 2011 Pazar

iw: küçük kardeş kendini gösteriyor


Bu hatunların antrenman kıyafetlerine hastayım. Geçmiş zaman, blogda vardır, yine bir turnuvada buna benzer kıyafetlerle antrenman yapmışlardı da gözümüz göynümüz bayram etmişi.

Urszula (sarı kafa) baklava yapmış iyice. Kendi karnıma bakıp utandım yemin ederim. İlk turda elenmesini bekliyordum kız üçüncü tura çıktı.


İki hafta üst üste ilk turda eşleştiği Bojana Jovanovski'ye üçer sette yenilmişti. Bu hafta yine ilk turda Sırp raket çıktı. Yine maç üç sette bitti. Ama kazanan bu sefer Polonyalı'ydı. İkinci turda Çek, Zakopalova'ydı rakibi. 31 numaralı seribaşıyı da üç sette geçti. Şimdi rakibi Victoria Azarenka. Bu sefer de yenerse herkese benden tekila shot...

Ablası da üçüncü turda Makiri ile oynayacak. İkisi de yenerse dördüncü turda eşleşiyorlar.

(İlk foto: Forty Deuce)

0 yorum:

yasal uyarı (disclaimer diyor yabancı insanlar)

bu blogdaki fotoğrafların yüzde 99.9'u http://sports.yahoo.com adresinden alınmaktadır.. tüm hakları reuters, ap ve getty images'e aittir.. sanırım.. bu blog tarafsız bir tenis blogu değildir.. sevdiğim tenis oyuncularını kayırırım.. ama sevmediklerime hakaret etmem.. siz de etmeyin, çok ayıp.. yorum yazarken öyle tek cümlelik "saldır federer, vur kır nadal" tarzı yorumlarınızı yayınlamayacağımı göz önünde bulundurun.. merak ettiklerinizi ya da içinde cidden yorum bulunan yorumlarınızı göndermekten çekinmeyin.. tenisi sevelim.. boş alanlara kort dikelim.. teşekkürler..

ben olsam firefox 3küsür ve en az 1152x864 çözünürlükte dolanırım buralarda..

GÖRÜŞ VE ÖNERİLER

  © Blogger templates The Professional Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP