13 Mart 2011 Pazar

iw: hani olmaz dedikleriniz olur a!


Eşine az rastlanır bir doğa olayı bu hafta oluyor. Hayır canım Supermoon'dan bahsetmiyorum. Dinara Safina üst üste iki maç kazandı. Hem de ikincisinde formdaki bir tenisçiyi, Daniela Hantuchova'yı set vermeden mağlup etti.

İlk sette karşılıklı servis kırmalar vardı. 6-5'e gelindiğinde Safina ikinci servislerinden hiç puan çıkartamamış, üzerine üstlük bir de iki set puanı çevirmek zorunda kalmıştı servisinde. Bunları çevirdi. Ardınan bir üçüncüsünü ace ile karşıladı ve tie-break'i 7-2 kazanarak ilk seti kazandı. İkinci sette NŞA çok kötü oynamaya devam ederek o seti kaybetmesi lazımdı. Olmadı. Bunu da 6-4 kazandı ve kendini üçüncü turda buldu.

Hantuchova kötü oynamış falan anlamam ben (Ha bu arada Wozniacki ile antrenman yaptı bunlar). Bu kız saçma salak isimlere yenildi zamanında, kötü bir Dani'ye de yenilmesi kimseyi şaşırtmazdı. Yeni koçunu öve öve bitiremedi maçtan sonra Rus raket. "Şöyle gaz veriyor, böyle iyi davranıyor" falan filan.

Daha da önemli bir açıklama yaptı. Clijsters'a 6-0/6-0 yenildikten sonra Fed Cup için Rusya'ya gittiğinde hükümet gibi kadın olan annesine "Ben bırakıyorum" demiş. Annesi de "Pozitif ol, olumlu düşün" (Akıllı ol, ciğerimi ye) demiş. Safina da durur mu yapıştırmış cevabı: "Ama ben kortta iyi hissetmedikten, zevk almadıktan sonra," demiş, "Ne önemi var pozitif olmanın anam anaam''" demiş. Annesi de "Sen bana bak bakayım banaa, karşı mı geliyosun sen banaaa" diyerek yürümesin mi? Bono kahkahayı basmış.

Velhasılkelam Safina emekli olmadı ve şimdi iki maç üst üste kazandı. Gerisi gelir mi? Zor. Samantha Stosur ile oynayacak. Zaten Twitter'dan yazdığına göre jet-lag'i devam ediyormuş. Twitter demişken Dinara'nın profil fotosu:

0 yorum:

yasal uyarı (disclaimer diyor yabancı insanlar)

bu blogdaki fotoğrafların yüzde 99.9'u http://sports.yahoo.com adresinden alınmaktadır.. tüm hakları reuters, ap ve getty images'e aittir.. sanırım.. bu blog tarafsız bir tenis blogu değildir.. sevdiğim tenis oyuncularını kayırırım.. ama sevmediklerime hakaret etmem.. siz de etmeyin, çok ayıp.. yorum yazarken öyle tek cümlelik "saldır federer, vur kır nadal" tarzı yorumlarınızı yayınlamayacağımı göz önünde bulundurun.. merak ettiklerinizi ya da içinde cidden yorum bulunan yorumlarınızı göndermekten çekinmeyin.. tenisi sevelim.. boş alanlara kort dikelim.. teşekkürler..

ben olsam firefox 3küsür ve en az 1152x864 çözünürlükte dolanırım buralarda..

GÖRÜŞ VE ÖNERİLER

  © Blogger templates The Professional Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP