22 Aralık 2010 Çarşamba

video: bum çiki, boum çiki çiki bom...

Evet 70'lerin porno filmi müziği ile giren videomuz da oldu artık. Roger Federer, Rafael Nadal'ı havaalanından alıp da şehirde gezdirdi. Videonun sahibi Blick.ch bir embed kodunu bizden esirgediği için ve ben de çalıp da koymak istemediğim için (sanki fotoları hep çalmıyoruz, ben ödünçalıyorum) tıklayın fotoya, yeni pencerede açılır o. Ferah ferah.


Bir de basın toplantısı videomuz var. Kendisi Almanca. Şöhn! Nadallı kısımları ise İngilizce.


Ve birkaç güzel puan maçtan:

1 yorum:

Dicle Bağcı 22 Aralık 2010 12:26  

Ben de tam diğer post'a "Şu Hit for Haiti maçındaki gibi mikrofonları olsaymış da biraz gülüp eğlenselermiş diye düşünmedim değil." yazıyordum he. Bence de biraz daha gösteri gibi olabilirdi esasen.

yasal uyarı (disclaimer diyor yabancı insanlar)

bu blogdaki fotoğrafların yüzde 99.9'u http://sports.yahoo.com adresinden alınmaktadır.. tüm hakları reuters, ap ve getty images'e aittir.. sanırım.. bu blog tarafsız bir tenis blogu değildir.. sevdiğim tenis oyuncularını kayırırım.. ama sevmediklerime hakaret etmem.. siz de etmeyin, çok ayıp.. yorum yazarken öyle tek cümlelik "saldır federer, vur kır nadal" tarzı yorumlarınızı yayınlamayacağımı göz önünde bulundurun.. merak ettiklerinizi ya da içinde cidden yorum bulunan yorumlarınızı göndermekten çekinmeyin.. tenisi sevelim.. boş alanlara kort dikelim.. teşekkürler..

ben olsam firefox 3küsür ve en az 1152x864 çözünürlükte dolanırım buralarda..

GÖRÜŞ VE ÖNERİLER

  © Blogger templates The Professional Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP