20 Aralık 2010 Pazartesi

amerikan wild-cardları da sahipli artık


Amerika'da da Avustralya Açık için wild-card elemeleri oldu. Kazanan isimler erkeklerde Ryan Harrison ve kadınlarda Lauren Davis.

Ryan Harrison adını bir süredir duyuyor. Geçen yıl da bu turnuvayı finalde Jesse Levine'ı yenerek kazanıp sezonun ilk Grand Slam'inde ana tablo oynamıştı. Eşleşmesi kötüydü ilk turda. Tipsarevic set vermeden kazanmıştı. Amerika Açık'ta ise ikinci turu görmüş, Stakhovsky'i beşe sete zorlamıştı Harrison.

Play-off finalinde de Jack Sock karşısında dört setlik bir galibiyet aldı. İlk iki turu üç sette geçen (üç set üzerinden o turlar) 18 yaşındaki raket kortta en uzun kalan isim oldu. Set skorları ise 7-6(3)/6-2/6(4)-7/6-4 şeklinde.

Jack Sock da 18 yaşında ve bu yıl Amerika Açık'ta junior şampiyonu olmuştu.

Kadınlar tarafında 17 yaşındaki Lauren Davis müthiş formunu bir de wild-card ile süsledi. Formuna müthiş dedim, açıklayayım. İki ITF turnuvası kazadıktan sonra, geçen hafta Eddie Herr ve Orange Bowl'da şampiyon oldu (ki ne kadar prestijli bir turnuva olduğunu anlatmıştım). Bu hafta da üç karşılaşma kazanıp galibiyet serisini 27 maça çıkarttı ve Son 37 karşılaşmanın 36'sından da galibiyet ile ayrılmış oldu.

Finalde yendiği isim Coco Vandeweghwe. 6-2/6-2. 19 yaşındaki Coco bu yılın flaş isimlerinden Zvonareva'yı falan yenmişti öyle küçümsemeyin hiç.

Bakalım Lauren'in sonu da Melanie Oudin gibi mi olacak.

0 yorum:

yasal uyarı (disclaimer diyor yabancı insanlar)

bu blogdaki fotoğrafların yüzde 99.9'u http://sports.yahoo.com adresinden alınmaktadır.. tüm hakları reuters, ap ve getty images'e aittir.. sanırım.. bu blog tarafsız bir tenis blogu değildir.. sevdiğim tenis oyuncularını kayırırım.. ama sevmediklerime hakaret etmem.. siz de etmeyin, çok ayıp.. yorum yazarken öyle tek cümlelik "saldır federer, vur kır nadal" tarzı yorumlarınızı yayınlamayacağımı göz önünde bulundurun.. merak ettiklerinizi ya da içinde cidden yorum bulunan yorumlarınızı göndermekten çekinmeyin.. tenisi sevelim.. boş alanlara kort dikelim.. teşekkürler..

ben olsam firefox 3küsür ve en az 1152x864 çözünürlükte dolanırım buralarda..

GÖRÜŞ VE ÖNERİLER

  © Blogger templates The Professional Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP