9 Ekim 2010 Cumartesi

nadal bu sefer paçayı kurtardı

Viktor Troicki bugün Sırp inadını kullanarak Rafael Nadal'ı Tokyo'da turnuva dışında itiyordu neredeyse. İtiyormuş yani. Ben maçı izleyemedim ama son sette altın tepsiler havada uçuşmuş.

7-6/4-6/7-6 biten müsabakada, skordan da anlayabileceğiniz üzere Sırp raket, dünya 1 numarası Nadal'dan daha fazla servis kırmış. Ve istatistiklere baktığımızda Nadal'dan daha fazla puan kazandığını görüyoruz.


Maçı benim gibi izlemeyenler için bir son set özeti geçelim. Nadal son setin sekizinci oyununda servis kırıyor ve 5-3 öne geçiyor. Maç için servis atarken çok basit hatalar yapıyor ve Troicki tekrar servis kırarak 5-4'e getiriyor, ardınan kendi servis oyununu alıyor. Troicki bir sonraki oyunda tekrar servis kırarak 6-5 öne geçiyor ve bu sefer o finale çıkmak için servis atıyor. Ace ile başlıyor servisine, 30-15'i yakalıyor. Maçtan iki puan uzaklıkta iken hop, bir çift hata ve iki basit vole hatası ile servis kırdırarak tie-break'e doğru yelken açıyor. O yelken tie-break'te yırtılınca dımdızlak ortada kalıyor. Nadal 9-7'lik oyunla finalde Monfils'in rakibi oluyor.

Monfils ve saçları. Hımpfssss..


(Foto: Getty / Reuters)

0 yorum:

yasal uyarı (disclaimer diyor yabancı insanlar)

bu blogdaki fotoğrafların yüzde 99.9'u http://sports.yahoo.com adresinden alınmaktadır.. tüm hakları reuters, ap ve getty images'e aittir.. sanırım.. bu blog tarafsız bir tenis blogu değildir.. sevdiğim tenis oyuncularını kayırırım.. ama sevmediklerime hakaret etmem.. siz de etmeyin, çok ayıp.. yorum yazarken öyle tek cümlelik "saldır federer, vur kır nadal" tarzı yorumlarınızı yayınlamayacağımı göz önünde bulundurun.. merak ettiklerinizi ya da içinde cidden yorum bulunan yorumlarınızı göndermekten çekinmeyin.. tenisi sevelim.. boş alanlara kort dikelim.. teşekkürler..

ben olsam firefox 3küsür ve en az 1152x864 çözünürlükte dolanırım buralarda..

GÖRÜŞ VE ÖNERİLER

  © Blogger templates The Professional Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP