7 Ekim 2010 Perşembe

demotive edici reklam mı olur ya?

İki gün sonra Avustralya Açık için şafak 100 diyeceğiz. Avustralya televizyonlarında reklam filmi dönmeye başlamış. Bir şey diyeceğim, aramızda kalsın: Avustralyalılar bu işi beceremiyor.

Her sene başı Ocak ortasını iple çekerim. Dört aylık bir Grand Slam'sizlikten sonra Rod Laver Arena'nın masmavi zeminini gördüğüm zaman kalp atışlarımın hızlanmasına engel olamam. Hele bir de burada kışın ortası, gecenin bir yarısı olduğu düşünüldüğünde, büyük çoğunluğun horul horul uyuduğu bir gece, Türkiye'deki birkaç bin ölümüne tenis fanı ile birlikte o heyecanı yaşamak kendimi özel hissettirir. Gerçekten hissederim bunu. Ekrandan karanlık odamın duvalarına yansıyan masmavi kort, yılımı ve dünyamı aydınlatır deyim yerindeyse.

Şimdi şu aşağıdaki reklamı, teaserı, trailerı, artık adı her neyse izlediğimde bütün o heyecanı aldı götürdü. Avustralyalılar aloooo, bunun heyecan vermesi gerekir, yaşam sevincimizi emmesi değil.



Bu da geçen seneki, görece daha başarılı. Ama gerçekten gaz verici bir şeyler istiyorsanız Eurosport'un Roland Garros 2010 veya Amerika Açık 2009 için hazırladığı teaserları tavsiye ederim. Youtube'da arattım bulamadım.

0 yorum:

yasal uyarı (disclaimer diyor yabancı insanlar)

bu blogdaki fotoğrafların yüzde 99.9'u http://sports.yahoo.com adresinden alınmaktadır.. tüm hakları reuters, ap ve getty images'e aittir.. sanırım.. bu blog tarafsız bir tenis blogu değildir.. sevdiğim tenis oyuncularını kayırırım.. ama sevmediklerime hakaret etmem.. siz de etmeyin, çok ayıp.. yorum yazarken öyle tek cümlelik "saldır federer, vur kır nadal" tarzı yorumlarınızı yayınlamayacağımı göz önünde bulundurun.. merak ettiklerinizi ya da içinde cidden yorum bulunan yorumlarınızı göndermekten çekinmeyin.. tenisi sevelim.. boş alanlara kort dikelim.. teşekkürler..

ben olsam firefox 3küsür ve en az 1152x864 çözünürlükte dolanırım buralarda..

GÖRÜŞ VE ÖNERİLER

  © Blogger templates The Professional Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP