9 Ekim 2010 Cumartesi

çin açık: energizerlığın da bir sınırı olmalı

Çin'de de finalistler belli oldu.

Kadınlarda Wozniacki önceki gün harika oynayan Ana'yı yenmeyi başararak yarı finale çıkmış, Shahar Peer ile eşleşmişti.

Bugün izlediğin kadarıyla Peer çok arkadaş canlısı yaklaştı Caro'ya. İlk sette 5-2 geriye düştükten sonra 5-5'i yakaladı. Tam rüzgarı arkasına almışken herhalde dedi ki içinden, "Şimdi bu seti buradan alırsam üzülür bu kızcağız en iyisi mi kaybedeyim." Ve kaybetti de. İlk set 7-5 yeni dünya 1 numarasına gitti.

İkinci sete Peer hızlı başladı. Bir oynamalar, efendime söyleyeyim, bir puan almalar, servis kırmalar, bıldırki hurmalar derken 2-0 oldu. Ama İsrailli dedi ki yine kendi kendine, "Ay acaba çok mu ayıp ettim daha setin başı, birazcık o da puan alsaydı bari." Ve sonra abartıp hiç oyun alamadan ikinci seti de 6-2 kaybetti. İşte kadınlar tenisinin özeti bu olsa gerek. Caro'nun finaldeki rakibi ambulans sireni isimli ev sahibini 6-3'lük iki setle geçen yeni dünya 3 numarası Vera Zvonareva oldu. Çokd agüzel oldu taam mı? (Artık bağlaçları şekildeki gibi ayıracağım)

Bu turnuva karma turnuva. Erkeklerde ise final Djokovic ile David Ferrer arasında oynanacak. Ferrer yener gibi ha? Yenemez mi? Peki madem..

0 yorum:

yasal uyarı (disclaimer diyor yabancı insanlar)

bu blogdaki fotoğrafların yüzde 99.9'u http://sports.yahoo.com adresinden alınmaktadır.. tüm hakları reuters, ap ve getty images'e aittir.. sanırım.. bu blog tarafsız bir tenis blogu değildir.. sevdiğim tenis oyuncularını kayırırım.. ama sevmediklerime hakaret etmem.. siz de etmeyin, çok ayıp.. yorum yazarken öyle tek cümlelik "saldır federer, vur kır nadal" tarzı yorumlarınızı yayınlamayacağımı göz önünde bulundurun.. merak ettiklerinizi ya da içinde cidden yorum bulunan yorumlarınızı göndermekten çekinmeyin.. tenisi sevelim.. boş alanlara kort dikelim.. teşekkürler..

ben olsam firefox 3küsür ve en az 1152x864 çözünürlükte dolanırım buralarda..

GÖRÜŞ VE ÖNERİLER

  © Blogger templates The Professional Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP