1 Eylül 2010 Çarşamba

vika'yı sıcak çarptı

Sıcaaaaaaaaak diye bağırdığımız günler daha 1 hafta uzaklıkta. İki yağmur yağdı, rüzgar esti diye şımarmayın! Amerika'da da durum İstanbul'un bir hafta önceki halinden farklı değil. Bi kasırga yaklaşıyor ama şu an sıcaklık 40ları görüyor. Hal böyle olunca güneşin altında tenisçilerden kendinden geçiyor. Daha önce sıcaklık nedneiyle maçtan çekilen sayısız tenisçi mevcut. Victoria Azarenka da zaten bunlardan biriydi.

Bugün ikinci tur maçında Dulko karşısında 5-1 geriye düşmesi zaten bir şeylerin ters gittiğinin göstergesiydi. Bir anda yere yığıldı Vika. Hemen sağlık ekipleri geldi. Su ve buz istediler. Buzdan önce Dulko geldi. O da endişeliydi. Sonra biraz şemsiye altında kortta dinlendikten sonra tekerlekli sandalyede kortu terk etti Belaruslu.

(Foto: Getty, AP, Reuters)

3 yorum:

kirpi 1 Eylül 2010 22:44  

Birincil sebep sicak degilmis, oyle demisler. Daha fazla detay yok simdilik.

Spooky 2 Eylül 2010 00:58  

Detayı veriyorum...
Maçtan önce salonda çalışırken düşüp kafasını çarpmış. Kontrol edilmiş sağlık ekibi tarafından zaten sağlık ekibi o yüzden kenardaymış her ihtimale karşı.

Hafif beyin sarsıntısı teşhisi konulmuş.

Taburcu ettiler de US Open'cılar da mahremiyete saygıdan şimdilik daha fazla açıklama yapmıyoruz diyerek ortalığı karıştırmasalardı iyiydi...

nuage 2 Eylül 2010 14:15  

US Open'ın mahremiyete saygı açıklamasından sonra Spooky ile hamile olduğunu düşünmüştük. Hatta hamile değilse dış gebe falan demiştik. Doktor olmalıymışız. :))

yasal uyarı (disclaimer diyor yabancı insanlar)

bu blogdaki fotoğrafların yüzde 99.9'u http://sports.yahoo.com adresinden alınmaktadır.. tüm hakları reuters, ap ve getty images'e aittir.. sanırım.. bu blog tarafsız bir tenis blogu değildir.. sevdiğim tenis oyuncularını kayırırım.. ama sevmediklerime hakaret etmem.. siz de etmeyin, çok ayıp.. yorum yazarken öyle tek cümlelik "saldır federer, vur kır nadal" tarzı yorumlarınızı yayınlamayacağımı göz önünde bulundurun.. merak ettiklerinizi ya da içinde cidden yorum bulunan yorumlarınızı göndermekten çekinmeyin.. tenisi sevelim.. boş alanlara kort dikelim.. teşekkürler..

ben olsam firefox 3küsür ve en az 1152x864 çözünürlükte dolanırım buralarda..

GÖRÜŞ VE ÖNERİLER

  © Blogger templates The Professional Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP