10 Mayıs 2010 Pazartesi

madrid: juju yok, masha yok, makiri yok, ne var?

Hiç hoş olmadı. Böyle olduğu zaman oturup saatlerce boş bir duvarı izlemek geliyor içimden. Yavaş yavaş "karma"ya inanmaya da başlıyorum. Dün çok güldüm Federer'e, ondan oldu bu. Ne mi oldu? Justine Henin hiç sevmediğim tenisçilerden biri olan Aravane Rezai'ye üç sette boyun eğdi. Hem de son seti 6-0 kaybederek. Ne TV'den ne de internet üzerinden bir yayını olmadığı için izleyemedim ama maç sonu basın toplantısında hasta olduğundan dem vurmuş Juju. Boğazları iltihaplanmış. Stuttgart'taki kupadan sonra hiç olmadı bu. Hele Fransa Açık öncesi olması ürkütücü.


Bu maçtan önce Madrid bana günün ilk darbesini vurmuştu bile. Uzun bir aradan sonra korta dönen Maria Şarapova, son haftaların en formda isimlerinden Lucie Safarova'ya iki sette yenilerek elendi ilk turda. Yine de o savaşçı ruhunu göstererek yaptı bunu en azından. İlk sette 4-0 geriye düştükten sonra durumu 4-4'e getirmeyi başardı Masha. Hatta Safarova'nın servisinde servis kırma şansı bile yakaladı. Ama olmadı.

Bir başka Rus, bir başka güzel kız, bir başka Maria da ilk turda elendi. Maria Kirilenko zor bir kura çekmişti. Agnieszka Radwanska karşısında fazla direnemedi ve 6-2'lik iki setle veda etti erkenden.  Bu arada Cibulkova'nın maç kazanabildiğini görmek güzel.

Erkekler ana tabloda üç maç vardı bugün ve favoriler Ferrer, Karlovic ve Juan Monaco tur atlayan isimler oldular.

Günün Sonuçları:
(4) V Williams (USA) d. (Q) S Voegele (SUI) 64 62
(9) A Radwanska (POL) d. M Kirilenko (RUS) 62 62
L Safarova (CZE) d. (11) M Sharapova (RUS) 64 63
(15) F Schiavone (ITA) d. (Q) A Cornet (FRA) 62 62
A Rezai (FRA) d. J Henin (BEL) 46 75 60
D Cibulkova (SVK) d. (Q) I Benesova (CZE) 62 62
A Pavlyuchenkova (RUS) d. D Hantuchova (SVK) 64 76(2)
O Govortsova (BLR) d. (LL) T Garbin (ITA) 75 62
A Dulgheru (ROU) d. M Czink (HUN) 61 ret. (sol omuz)
V Dushevina (RUS) d. (Q) K Flipkens (BEL) 62 61

[9] D Ferrer (ESP) d J Chardy (FRA) 63 76(2)
I Karlovic (CRO) d E Korolev (KAZ) 64 76(5)
J Monaco (ARG) d S Greul (GER) 61 61

Pazartesinin Programı:

(Foto: Getty)

1 yorum:

koc 10 Mayıs 2010 22:24  

rezai var :) Kim tahmin edebilirdi ki, hadi hayirlisi.

yasal uyarı (disclaimer diyor yabancı insanlar)

bu blogdaki fotoğrafların yüzde 99.9'u http://sports.yahoo.com adresinden alınmaktadır.. tüm hakları reuters, ap ve getty images'e aittir.. sanırım.. bu blog tarafsız bir tenis blogu değildir.. sevdiğim tenis oyuncularını kayırırım.. ama sevmediklerime hakaret etmem.. siz de etmeyin, çok ayıp.. yorum yazarken öyle tek cümlelik "saldır federer, vur kır nadal" tarzı yorumlarınızı yayınlamayacağımı göz önünde bulundurun.. merak ettiklerinizi ya da içinde cidden yorum bulunan yorumlarınızı göndermekten çekinmeyin.. tenisi sevelim.. boş alanlara kort dikelim.. teşekkürler..

ben olsam firefox 3küsür ve en az 1152x864 çözünürlükte dolanırım buralarda..

GÖRÜŞ VE ÖNERİLER

  © Blogger templates The Professional Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP