23 Ağustos 2008 Cumartesi

wozniacki ve cilic

iki genç isim pilot pen tenis turnuvasında mutlu sona ulaştılar..

tek bayanlarda 1990 doğumlu danimarkalı tenis oyuncusu caroline wozniacki müthiş bir haftanın ardından kariyerinin ikinci wta tour zaferini kazandı.. geçtiğimiz ay bir tier iv turnuva olan nordic light open'ı kazandıktan sonra bugün de tier ii bir turnuva kazanmış oldu..

finale gelene kadar dominika cibulkova, marion bartoli (ki hiç maç kaybetmedi bartoli'ye bugüne kadar), alize cornet (o da 90 doğumlu) ve finalde anna chakvetadze'yi yenmeyi başardı genç danimarkalı..

marin cilic ise 1988 doğumlu.. kariyerindeki ilk atp tour şampiyonluğuna burada ulaştı. finalde amerikalı mardy fish'i 3 sette geçmeyi başararak mutlu sona ulaştı hırvat sporcu..

mardy fish ile fernando verdasco arasında oynanan yarı final mücadelesi çok ilginçti. mardy fish ilk seti 6-0 aldıktan sonra ikinci seti 6-1 kaybetti.. final setini 6-3 alarak finale çıkmayı başarmıştı..

şimdi gözler amerika açık'ta, bakalım genç isimler nasıl bir perormans gösterecekler..

0 yorum:

yasal uyarı (disclaimer diyor yabancı insanlar)

bu blogdaki fotoğrafların yüzde 99.9'u http://sports.yahoo.com adresinden alınmaktadır.. tüm hakları reuters, ap ve getty images'e aittir.. sanırım.. bu blog tarafsız bir tenis blogu değildir.. sevdiğim tenis oyuncularını kayırırım.. ama sevmediklerime hakaret etmem.. siz de etmeyin, çok ayıp.. yorum yazarken öyle tek cümlelik "saldır federer, vur kır nadal" tarzı yorumlarınızı yayınlamayacağımı göz önünde bulundurun.. merak ettiklerinizi ya da içinde cidden yorum bulunan yorumlarınızı göndermekten çekinmeyin.. tenisi sevelim.. boş alanlara kort dikelim.. teşekkürler..

ben olsam firefox 3küsür ve en az 1152x864 çözünürlükte dolanırım buralarda..

GÖRÜŞ VE ÖNERİLER

  © Blogger templates The Professional Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP