21 Ağustos 2008 Perşembe

amerika açık kuraları

eşleşmelere geçmeden önce marsel ilhan'ın elemelerin ilk turunda israilli harel levy'e yenildiğini hatırlatayım..

tek erkekler eşleşmeleri
tek bayanlar eşleşmeleri

tek erkeklerde gayet dengeli eşleşmeler.. ama dikkat edin tabloyu açar açmaz en başta roger federer yerine rafael nadal'ı görünce bir irkiliyosunuz.. hehe (evil smiley)..

bu sefer novak djokovic en sonunda federer'in tarafına düştü.. düştü düşmesine ama oraya gelene kadar marin cilic, jo-wilfried tsonga ve marat safin tehditleri var.. tsonga uzun bir sakatlık döneminden çıktı tam hazır olmayabilir.. ama yine de hızlı kortlarda ne kadar tehlikeli bir oyuncu olduğunu gördük avustralya açık 2008'de.. hoş amerika açık biraz daha yavaş bir kort oraya göre..

rafael nadal güle oynaya çıkacaktır yarı finale kadar.. yarı finalde andy murray ya da stanislas wawrinka olası rakibi gibi gözüküyorlar.. roger federer'in de önü açık yarı finale kadar.. 4. turda fernando verdasco ya da igor andreev zorlarsa zorlar biraz..

janko tipsarevic'e kıyak geçeyim.. o da eğer formunda olursa 4. tur hiç sürpriz olmaz.. şanslı bir kura çekmiş.. nicolas almagro'yu ve richard gasquet'yi yenemeyecek bir oyuncu değil janko..

tek bayanlarda ise ana ivanovic için çirkin bi kura.. hem de çok çirkin bir kura.. çeyrek finalde dinara safina, yarı finalde serena williams/venüs williams/agniezska radwanska tehditi ile karşı karşıya.. tablonun üst tarafı cehennem yeri gibi zaten.. williams kardeşler, radwanska, ivanovic, safina, gençlerden alize cornet, dominika cibulkova..

alize cornet'nin yolu 4.tura kadar açık gibi bu haftaki performansını sürdürürse.. cibulkova ise bu hafta sakatlanıp çekilmişti, 3. turda veda edebilir turnuvaya..

tablonun alt tarafı daha bi ferah sanki.. jankovic daha rahat diyecem ama değil.. çünkü kendi çeyreğinde caroline wozniacki ve victoria azarenka gibi geleceğin ilk 10ları var.. tablonun alt tarafında elena dementieva çok rahat.. alt taraftan finale onu yazardım.. anastasia pavlyuchenkova'ya dikkat derim.. şansı da yaver giderse patty schynder, maria kirilenko ve svetlana kzunetsova gibi 3 tane çok kolay maçları kaybedebilen oyuncunun çeyreğine düştü.. buradan çeyrek finale kadar çıkar şanslıysa..

bu arada hint sania mirza ve avustralyalı lleyton hewitt sakatlıkları nedeniyle çekildiler turnuvadan..

0 yorum:

yasal uyarı (disclaimer diyor yabancı insanlar)

bu blogdaki fotoğrafların yüzde 99.9'u http://sports.yahoo.com adresinden alınmaktadır.. tüm hakları reuters, ap ve getty images'e aittir.. sanırım.. bu blog tarafsız bir tenis blogu değildir.. sevdiğim tenis oyuncularını kayırırım.. ama sevmediklerime hakaret etmem.. siz de etmeyin, çok ayıp.. yorum yazarken öyle tek cümlelik "saldır federer, vur kır nadal" tarzı yorumlarınızı yayınlamayacağımı göz önünde bulundurun.. merak ettiklerinizi ya da içinde cidden yorum bulunan yorumlarınızı göndermekten çekinmeyin.. tenisi sevelim.. boş alanlara kort dikelim.. teşekkürler..

ben olsam firefox 3küsür ve en az 1152x864 çözünürlükte dolanırım buralarda..

GÖRÜŞ VE ÖNERİLER

  © Blogger templates The Professional Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP