18 Ağustos 2008 Pazartesi

pilot pen tenis turnuvası başlıyor

new haven'da düzenlenen pilot pen tenis turnuvası başlıyor.. özellikle bayanlarda müthiş eşleşmeler var daha ilk turdan..

tek bayanlar eşleşmeleri
tek erkekler eşleşmeleri

tek bayanlarda daha ilk turdaki caroline wozniacki - dominika cibulkova eşleşmesi çok acımasız.. ikisi de gelecek vaad eden tenisçiler.. bunun yanında olimpiyat oyunları'nda ilk turda karşılaşan alize cornet ile nicole vaidisova burada yine ilk turda oynayacaklar.. geçen hafta alize cornet kazanmıştı.. bu hafta yine kazanacaktır..

tek erkeklerde ise bakalım dün üst üste 19. maçını ve 4. turnuvasını kazanan 19 yaşındaki arjantinli juan martin del potro ne yapacak.. bu sefer finale bile çıkamayacağına bahse girebilirim.. hem 4 turnuvanın yorgunluğu hem de bu turnuvadaki rakiplerin çok daha dişli oluşu bu görüşümün nedeni..

turnuva resmi sitesi

0 yorum:

yasal uyarı (disclaimer diyor yabancı insanlar)

bu blogdaki fotoğrafların yüzde 99.9'u http://sports.yahoo.com adresinden alınmaktadır.. tüm hakları reuters, ap ve getty images'e aittir.. sanırım.. bu blog tarafsız bir tenis blogu değildir.. sevdiğim tenis oyuncularını kayırırım.. ama sevmediklerime hakaret etmem.. siz de etmeyin, çok ayıp.. yorum yazarken öyle tek cümlelik "saldır federer, vur kır nadal" tarzı yorumlarınızı yayınlamayacağımı göz önünde bulundurun.. merak ettiklerinizi ya da içinde cidden yorum bulunan yorumlarınızı göndermekten çekinmeyin.. tenisi sevelim.. boş alanlara kort dikelim.. teşekkürler..

ben olsam firefox 3küsür ve en az 1152x864 çözünürlükte dolanırım buralarda..

GÖRÜŞ VE ÖNERİLER

  © Blogger templates The Professional Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP