21 Ağustos 2008 Perşembe

pilot pen'de çeyrek final sonrası

çalışma temposu yüzünden bloga bakamadım bir kaç gün.. bu arada us open elemeleri başladı ve pilot pen tenis turnuvası da olanca hızıyla devam ediyor..

new haven'da tek bayanlarda ben bu postu yazarken çeyrek final maçları oynanıyor..
çeyrek finale gelmeden daha önceki turlarda neler olmuş onlara bakalım..

dominika cibulkova - caroline wozniacki eşleşmesinden gülen taraf danimarkalı raket oldu.. cibulkova ilk seti kaybettikten sonra sakatlığından dolayı müsabakayı ve dolayısı ile de turnuvayı terk etti.. elemelerden gelen monica niculescu ise maria kirilenko'yu yenmeyi başardı ancak ikinci turda wozniacki'ye yenildi..
istanbul cup 2008 yarı finalisti tsvetana pironkova ilk turda bethanie mattek'i geçmesine rağmen ikinci turda marion bartoli'ye yenildi..

wozniacki ile bartoli çeyrek finalde karşılaşıyor ben bu satırları yazarken.. ilk seti 6-4 aldı wozniacki ve 2. sette 4-0 önde.. bu genç kız daha çok canlar yakacak ileride..

bir diğer genç yetenek alize cornet de ilk turda nicole vaidisova'yı geçmeyi bildi.. demiştim zaten rahat geçecektir diye.. ikinci turda katerina srebotnik'i de geçtikren sonra çeyrek finaldeki rakibi daniela hantuchova idi.. ilk seti kaybetmesine rağmen sonraki setleri alarak yarı finalist oldu.. yarı finalde caroline wozniacki ile karşılaşacak..

tablonun üst tarafında ise anna chakvetadze set vermeden yarı finale çıktı.. burada sürpriz sorana cirstea.. rumen raket italyan flavia pennetta'yı eleyerek 3. tura kadar çıktı ancak chakvetadze engelini aşamadı.. amelie mauresmo da ilk turda kaia kanepi'yi, 2. turda patty schneyder'i eledi.. şimdiki rakibi agnes szavay.. onu da yenerse uzun bir aradan sonra yarı final oynayacak..

tek erkeklerde juan martin del potro finale çıkamayacak demiştim, adam turnuvadan çekildi yorgunluktan.. kolay değil tabi.. 19 maç üstüste kazanmak.. arjantinlilerin hepsi ikinci turda döküldü burada.. turnuvanın sürprizi sloven luka gregorc.. john isner'i, ivo karlovic'i ve andreas seppi'yi eleyerek yarı finale kadar çıktı.. genç falan da değil 24 yaşında ve şu anda atp sıralamasının 434. basamağında.. bir anda ilham gelmiş heralde.. çeyrek finallerin izlenesi maçı marin cilic ile igor andreev arasında.. burdan gelen gregorc ile oyanaycak..

fernando verdasco bir diğer yarı finalist, rakibi büyük ihtimalle mardy fish olacak..

0 yorum:

yasal uyarı (disclaimer diyor yabancı insanlar)

bu blogdaki fotoğrafların yüzde 99.9'u http://sports.yahoo.com adresinden alınmaktadır.. tüm hakları reuters, ap ve getty images'e aittir.. sanırım.. bu blog tarafsız bir tenis blogu değildir.. sevdiğim tenis oyuncularını kayırırım.. ama sevmediklerime hakaret etmem.. siz de etmeyin, çok ayıp.. yorum yazarken öyle tek cümlelik "saldır federer, vur kır nadal" tarzı yorumlarınızı yayınlamayacağımı göz önünde bulundurun.. merak ettiklerinizi ya da içinde cidden yorum bulunan yorumlarınızı göndermekten çekinmeyin.. tenisi sevelim.. boş alanlara kort dikelim.. teşekkürler..

ben olsam firefox 3küsür ve en az 1152x864 çözünürlükte dolanırım buralarda..

GÖRÜŞ VE ÖNERİLER

  © Blogger templates The Professional Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP