15 Şubat 2011 Salı

yedinci haftanın turnuvaları

Merhaba yeni hafta ve yine merhaba arkadan koşarak haftayı yakalamaya çalışan Onur.

Memphis'te San Jose tayfası var beklenileceği gibi. Araya yeni katılanlar var. 1 numaralı seribaşı Andy Roddick gibi. O da pek iyi kura çekmemiş, ilk turda Ricardas Berankis ile oynuyor. Hayır o benim için hep Ricardas olarak kalacak. Gael Monfils geçen hafta yarı finale çıkmamış ve Raonic doğrudan finale yükselmişti bu sayede. Buradan da çekildi La Monf.

Tabii Memphis'te asıl olay San Jose'de final oynayan ikilinin burada ilk turda eşleşmesi oldu. 2 numaralı Verdasco ile turnuvaya wildcard ile katılan Raonic'ten bakalım bu kez galip gelen kim olacak.

Yine geçen hafta yarı finalde İspanyol'a yenilen JMDP, ilk turda Uzun Isner Efendi ile eşleşti.

Memphis Erkekler Ana Tablo

Bu turnuva karma bunun bir de kadınlar versiyonu var. Orada ilk tur maçları ikisi hariç oynandı ve ilk dört seribaşıdan üçü elendi. ELENDİ! İLK TURDA! Yani Sofia Arvidsson'un iki numaralı seribaşı olduğu turnuva bu kadar olur tabii. Turnuvayı çekler basmış. Zaten ana tabloya kırmızı-beyaz-naci renkler hakim. Manzarayı bozan tek şey Cirstea'dan gelen sarı renk. Cirstea... Hmm çok tanıdık geliyor bu isim.

Memphis Kadınlar Ana Tablo

Çiftlerde de İpek Şenoğlu ve partneri Renata Voracova ilk turda iki Amerikalı ile oynuyorlar. Adlarını ilk defa duyuyorum zaten İpek de tanımıyormuş. Geçerlerse 1 numaralı seribaşılara denk geliyorlar çeyrekte. İpek gripmiş bu arada.

Fransa'da, Marsilya'da Open 13 var. Söderling, Berdych, Youzhny ve Melzer ilk turu bye geçtiler. Yeni Federer denilen Dimitrov yılların eskitemediği Tursunov'a üç sette yenildi ilk turda. Geçen hafta Rotterdam'da ilk turda elenen iki loooosseeeeerrrr Davydenko ve Simon ilk turda eşleşti burada. Birisi seriye devam edecek. Bu arada şaka lan Simon'a loser demem, canım benim nası da korkutmuştu Federer'i.

Marsilya Ana Tablo

Toprakçıların mekanı bu sefer Arjantin.

Bueons Aires Ana Tablo

Kadınlarda Dubai var ona ayrı bi post geliyor.

Bi de bu var, kadınlar toprakla buluştu:
Bogota Ana Tablo

0 yorum:

yasal uyarı (disclaimer diyor yabancı insanlar)

bu blogdaki fotoğrafların yüzde 99.9'u http://sports.yahoo.com adresinden alınmaktadır.. tüm hakları reuters, ap ve getty images'e aittir.. sanırım.. bu blog tarafsız bir tenis blogu değildir.. sevdiğim tenis oyuncularını kayırırım.. ama sevmediklerime hakaret etmem.. siz de etmeyin, çok ayıp.. yorum yazarken öyle tek cümlelik "saldır federer, vur kır nadal" tarzı yorumlarınızı yayınlamayacağımı göz önünde bulundurun.. merak ettiklerinizi ya da içinde cidden yorum bulunan yorumlarınızı göndermekten çekinmeyin.. tenisi sevelim.. boş alanlara kort dikelim.. teşekkürler..

ben olsam firefox 3küsür ve en az 1152x864 çözünürlükte dolanırım buralarda..

GÖRÜŞ VE ÖNERİLER

  © Blogger templates The Professional Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP