18 Şubat 2011 Cuma

seribaşı partisini ipek bozdu

Memphis'te tekleri boşverelim, çiftlerde İpek Şenoğlu yarı finale yükseldi partneri Ksenia Pervak ile (Zeyna diyeceğim kendisine).

İlk turda wildcardlı ev sahiplerini yendiler. Daha önce duymamıştım ikiliyi, İpek Şenoğlu da nasıl oynadıklarını bilmediğini söylemişti zaten. Onları 6-3/6-1 ile geçtiler ve çeyrek finaldeki rakipleri turnuvanın 1 numaralı seribaşı ikilisi Renata Voracova/Barbora Zahlavova-Strycova'ydı.

Açıkçası ümitli değildim, İpek de değildi zira Twitter'dan "pozitif hisler bende de olsa keşke" tarzı bir şeyler yazmıştı. İkili ilk seti sıfıra karşı kazandıktan sonra ikinci seti de hanesine yazdırdı ve maçı kazanarak son dört takım arasına kaldı.

Diğer yarı finalistler ilk dört seribaşıdan. Yani seribaşılar partisini İpek ve partneri Zeyna bozdu.

İpek en son Bosna-Hersekli partneri Jugic-Salkic ile 2008'de Estoril'de final oynamış ve Kirilenko/Pennetta çiftine mağlup olmuştu. İkili bu sene Avustralya Açık'ta şampiyon oldu hatırlatırım.

Şenoğlu/Pervak çiftinin yarı finaldeki rakibi yine Çekler. Hlavackova/Hradecka ikilisi. Hradecka, Voracova ile İstanbul Cup 2009'da şampiyon olmuştu çiftlerde.

İpek ve Zeyna'ya başarılar...

3 yorum:

Beril 18 Şubat 2011 12:20  

kirilenko/pennetta mı dulko/pennetta mı?

onur 18 Şubat 2011 12:38  

dulko penaltı. evet kirilenko kaybeden taraftaydı azarenka ile. ben diyorum hafıza hafıza değil vita yağ tenekesi.

Beril 18 Şubat 2011 14:00  

yok dün seni gördükten sonra bu haberi yazman bile iyi :))

yasal uyarı (disclaimer diyor yabancı insanlar)

bu blogdaki fotoğrafların yüzde 99.9'u http://sports.yahoo.com adresinden alınmaktadır.. tüm hakları reuters, ap ve getty images'e aittir.. sanırım.. bu blog tarafsız bir tenis blogu değildir.. sevdiğim tenis oyuncularını kayırırım.. ama sevmediklerime hakaret etmem.. siz de etmeyin, çok ayıp.. yorum yazarken öyle tek cümlelik "saldır federer, vur kır nadal" tarzı yorumlarınızı yayınlamayacağımı göz önünde bulundurun.. merak ettiklerinizi ya da içinde cidden yorum bulunan yorumlarınızı göndermekten çekinmeyin.. tenisi sevelim.. boş alanlara kort dikelim.. teşekkürler..

ben olsam firefox 3küsür ve en az 1152x864 çözünürlükte dolanırım buralarda..

GÖRÜŞ VE ÖNERİLER

  © Blogger templates The Professional Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP