20 Ağustos 2010 Cuma

rogers cup: çeyrekler belli

Kadınlarda Montreal'de devam eden ve benim hafta başından beri hakkında bloga tek bir satır dahi yazmadığım Rogers Cup'ta da son sekiz belli.

Marion Baroli - Victoria Azarenka
Kim Clijsters - Vera Zvonareva
Svetlana Kuznetsova - Jie Zheng
Francesca Schiavone - Caroline Wozniacki

Jankovic'in kötü gidişi devam etti Kanada'da da. Geçen hafta son şampiyon ve 1 numaralı seribaşı olarak Akgül Amanmuradova'ya elenen Sırp raket bu hafta da daha ilk maçında Iveta Benesova'ya yenildi. Düşüş var. O, yenildiği Benesova ise bir sonraki turda Marion Bartoli'den sadece 1 oyun alabildi. Bartoli de Baghdatis misali. Rakibi Azarenka, Kirilenko'nun ardından Na Li'ye de set vermedi.

Kuznetsova ilk turda Pavlyuchenkova'yı geçmişti. Üçüncü turda da Radwanska'yı geçerek çeyrek finale yükseldi. Rakibi Çinli Zheng. O da Dementieva'yı alt etmeyi başardı. Bir önceki turda da Rezai'yi yenmişti. Safina'ya gelelim. Kız iki maç üst üste kazandı. İnsanlık için büyük bir adım bence. Hem de önce Petkovic'i, sonra Petrova'yı yeniyorsun. Schiavone'nin de ismi PET ile başlasaydı onu da yenerdi vallahi. Düşüşteki isimlerden olan İtalyan çeyrek finalde Caro ile oynuyor. Danimarkalı bir önceki turda bir başka İtalyan Pennetta'yı üç sette geçti.

Cumanın programı
Court Central
1. Svetlana Kuznetsova vs. Zheng Jie
2. Kim Clijsters vs. Vera Zvonareva
3. Francesca Schiavone vs. Caroline Wozniacki
4. Marion Bartoli vs. Victoria Azarenka

1 yorum:

Russell 20 Ağustos 2010 20:02  

rezai, ilk tur maçında mı ikinci tur maçında mı ne, zheng karşısında 7-5 3-0 (double break ile) öndeydi şöyle scoreboard'ı baktığımda. oradan kaybetmeyi başarmış bravo.

yasal uyarı (disclaimer diyor yabancı insanlar)

bu blogdaki fotoğrafların yüzde 99.9'u http://sports.yahoo.com adresinden alınmaktadır.. tüm hakları reuters, ap ve getty images'e aittir.. sanırım.. bu blog tarafsız bir tenis blogu değildir.. sevdiğim tenis oyuncularını kayırırım.. ama sevmediklerime hakaret etmem.. siz de etmeyin, çok ayıp.. yorum yazarken öyle tek cümlelik "saldır federer, vur kır nadal" tarzı yorumlarınızı yayınlamayacağımı göz önünde bulundurun.. merak ettiklerinizi ya da içinde cidden yorum bulunan yorumlarınızı göndermekten çekinmeyin.. tenisi sevelim.. boş alanlara kort dikelim.. teşekkürler..

ben olsam firefox 3küsür ve en az 1152x864 çözünürlükte dolanırım buralarda..

GÖRÜŞ VE ÖNERİLER

  © Blogger templates The Professional Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP