20 Ağustos 2010 Cuma

cincinnati: açın federer'in önünü

Cincinnati'de çeyrek final eşleşmeleri şu şekil:

Rafael Nadal-Marcos Baghdatis
Roger Federer-Nikolay Davydenko
Mardy Fish-Andy Murray
Andy Roddick-Novak Djokovic

Federer zaten iyi oynuyor. Tamam. E bari şans bu kadar yanında olmasın di mi? Yok efendim. Bu adam ralli esnasında bir misshit vurur, top içeri düşer, çizgiye düşer. Başkası vurur dağa taşa. Adamın misshiti bile içeri düşer mi. Cincinnati'de ilk turda bye alır. (Tamam seribaşı). Sonra ikinci turda rakibi daha ilk set tamamlanmadan sakatlanır. 20 dakikada üçüncü tur. Sonra Kohlschreiber, üçüncü turdaki rakibi, maça çıkmadan maçtan çekilir. Hop çeyrek final. Yaşına hürmeten mi yapıyosunuz nedir anlamadım ki. Davydenko şimdiki rakibi. Bileğini kırmıştı sezon başında. Kimbilir neler gelecek bugün başına...

Rafael Nadal yine direkten döndü. Daha önce de söylemiştim, Nadal'ın çeyrekte Berdych'e eleneceğini düşünüyordum. Ama neredeyse üçüncü turda Benneteau'ya yenilerek eleniyordu İspanyol. Maç puanı çevirdiği, sağlık molası aldığı müsabakayı geriden gelerek üç sette kazanmayı bildi. Turnuvayı kazanacak dediğim Berdych ise Marcos Baghdatis'e mağlup oldu. Baggy sezon başından beri iyi oynuyor, istikrarsız sonuçlar alsa da. Sezon başındaki değerlendirmelerimde bu sezon dikkat çekecek isimlerden biri demiştim onun için. Belki Nadal'ı zorlar.

Gulbis yine çok ahımı aldı dün. Geçen hafta hem Nadal'ı hem de Federer'i yenen Murray karşısında maçı son set tie-break'ine kadar götürmeyi başarıp da çok basit puanlar kaçırınca beni ekran başında deliliğe sürükledi. File dibinden smaç kaçırdı daha ne olsun. Murray'nin galibiyet serisi de devam etmiş oldu böylece. Bu turnuvada final oynar tahminim var kendisi için. Çeyrekteki rakibi Amerikalı wildcard Mardy Fish. İkicnci turda Verdasco'yu yendikten sonra önü açılmıştı. Şimdi zor bir eşleşme onu bekliyor.

Söderling de beklediğim gibi elendi çeyrek göremeden. Roddick iki sette bitirebileceği maçı uzattı üçüncü sete. Beş maç puanı kaçırması da cabası. Yine de düşüşten sonra aldığı bu galibiyet ve gördüğü çeyrek final güzel bir gelişme kendisi için. Rakibi Novak Djokovic olacak. Nalbandian'a set vermedi. Arjantinli'nin estirdiği rüzgar dinmiş gibi duruyor şimdilik.

Cumanın Programı:

STADIUM start 16:00
[4] M Bhupathi (IND) / M Mirnyi (BLR) vs [8] M Fyrstenberg (POL) / M Matkowski (POL)
Not Before 18:00
[WC] M Fish (USA) vs [4] A Murray (GBR)
Not Before 20:00
[9] A Roddick (USA) vs [2] N Djokovic (SRB)
[3] R Federer (SUI) vs [6] N Davydenko (RUS)

Not Before 01:00
[1] R Nadal (ESP) vs M Baghdatis (CYP)
[6] J Knowle (AUT) / A Ram (ISR) vs [2] B Bryan (USA) / M Bryan (USA)

0 yorum:

yasal uyarı (disclaimer diyor yabancı insanlar)

bu blogdaki fotoğrafların yüzde 99.9'u http://sports.yahoo.com adresinden alınmaktadır.. tüm hakları reuters, ap ve getty images'e aittir.. sanırım.. bu blog tarafsız bir tenis blogu değildir.. sevdiğim tenis oyuncularını kayırırım.. ama sevmediklerime hakaret etmem.. siz de etmeyin, çok ayıp.. yorum yazarken öyle tek cümlelik "saldır federer, vur kır nadal" tarzı yorumlarınızı yayınlamayacağımı göz önünde bulundurun.. merak ettiklerinizi ya da içinde cidden yorum bulunan yorumlarınızı göndermekten çekinmeyin.. tenisi sevelim.. boş alanlara kort dikelim.. teşekkürler..

ben olsam firefox 3küsür ve en az 1152x864 çözünürlükte dolanırım buralarda..

GÖRÜŞ VE ÖNERİLER

  © Blogger templates The Professional Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP