19 Ağustos 2010 Perşembe

cincinnati: djokovic'e de yazık

Resmen üç gün tatil yaptım. Kendimi şımarttım. Çünkü günlük falımda kendinizi şımartın yazıyordu. Ben de şımardıkça şımardım. Bayağı bayağı şuursuz bi adam olana kadar gevşedim. İki üç kez yolda dayak yeme tehlikesi geçirdim. Zira ramazan, insanlar oruç tutuyor ve sinirli oluyorlar.

O sırada Cincinnati'de üçüncü tur eşleşmeleri belli oluyordu. Tablonun üst tarafında beklendiği gibi Nadal ve Berdych son 16'ya kalırken, 20. basamağa kadar yükselen Marcos Baghdatis de ilk turda Cilic'i, ikinci turda da Bellucci'yi yenerek üçüncü turu gördü. Nadal'ın rakibi Benneteau en sürpriz isim bana göre oradaki.

James Blake kaybetmeye kaldığı yerden devam ediyor. Elemelerden gelen Denis Istomin'e yenildi Amerikalı. Özbek raket ikinci turda Federer karşısında ilk sette 5-2 gerideyken maçtan çekildi. Sağ ayak bileğinden sakatlandı. Federer, Kohlschreiber ile oynayacak üçüncü turda. Bu çeyrekte Monfils ilk turda Alejandro Falla'ya yenilerek erken veda etti. Davydenko ile Ferrer diğer üçüncü tur ayağını oluşturuyorlar ki ikisi de zor maçları atlattılar. İspanyol, Sam Querrey'i iki sette geçerken, Kolya bir başka Amerikan Robby Ginepri'yi alt etti.

Kazanan Amerikalılar da vardı. Mardy Fish, düşüşteki Verdasco'ya acımadı ve iki tie-break neticesinde galip geldi. İlk turda da Simon'u yenmişti. Şimdi bir Fransızla daha oynayacak. Richard Gasquet'yi de yener bu oğlan. Aynı çeyrekte Murray'nin rakibi Gulbis oldu. Melzer karşısında ilk seti tie-break ile kaybettikten sonra ikinci seti kazanan Letonyalı son setin tie-break'inde 4-0 geriye düştü. Küfürlerim eşliğinde toparlanan genç raket buradan çevirdi ve aldı maçı. Murray karşısında bu akşam neler yapacak bakalım.

Son çeyrek, Djokovic'in bahtsızlığını gözümüze gözümüze sokuyor. Söderling, Roddick ve Nalbandian. Onları geçerse Murray. Ki bu çeyrekteki elenen isimlere bakarsak, Isner, Hewitt falan... Napıyosunuz lan, yazık değil mi.

1 yorum:

kirpi 19 Ağustos 2010 18:48  

Nalbandian'in ust uste oynadigi 3. hafta bu. Vicigi cikti adamin, Isner sakatlanmasa elenecek gibiydi zaten.

yasal uyarı (disclaimer diyor yabancı insanlar)

bu blogdaki fotoğrafların yüzde 99.9'u http://sports.yahoo.com adresinden alınmaktadır.. tüm hakları reuters, ap ve getty images'e aittir.. sanırım.. bu blog tarafsız bir tenis blogu değildir.. sevdiğim tenis oyuncularını kayırırım.. ama sevmediklerime hakaret etmem.. siz de etmeyin, çok ayıp.. yorum yazarken öyle tek cümlelik "saldır federer, vur kır nadal" tarzı yorumlarınızı yayınlamayacağımı göz önünde bulundurun.. merak ettiklerinizi ya da içinde cidden yorum bulunan yorumlarınızı göndermekten çekinmeyin.. tenisi sevelim.. boş alanlara kort dikelim.. teşekkürler..

ben olsam firefox 3küsür ve en az 1152x864 çözünürlükte dolanırım buralarda..

GÖRÜŞ VE ÖNERİLER

  © Blogger templates The Professional Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP