17 Mart 2010 Çarşamba

indian wells: naniiiik


Marcos Baghdatis'i seviyorum ulan! Beklemiyordum açıkçası böyle bir galibiyeti. Federer karşısında ilk seti kaybettikten sonra özellikle üç set üzerinden oynanan maçlarda işiniz zor ötesidir. Fakar Rum raket 7-5 kaybettiği ilk setten sonra diğer setleri 7-5/7-6 kazandı ve Federer karşısındaki yedinci maçında ilk galibiyetini aldı. Federer 2006'dan beri maç puanı kazandığı hiçbir maçı kaybetmemişti. Bu müsabakada 3 maç puanı harcadı ve kaybetti. Rum raketin dördüncü turdaki rakibi Tommy Robredo olacak. Robredo, sürpriz bir şekilde Radek Stepanek'i (Evet, Vaidisova'nın müstakbel eşi) eleyen Dudi Sela'yı geçmeyi bildi.

Monfils'i üç sette aşan Simon Greul hastalanınca rakibi Jurgen Melzer terlemeden dördüncü tura yükselmiş oldu. Rakibi ise Andy Roddick. Bir başka Amerikalı James Blake'in de tekrar üst sıralara yükselme çabasına Nicolas Almagro dur dedi. Gimeno-Traver ve  Ferrer'i yenen Blake üçüncü İspanyol'da zıplayamadı. Nicolas Almagro dördüncü turda Andy Murray ile karşılaşıyor.

Dördüncü 1/8'de üçüncü turda yenilen iki isim de İspanyoldu. Albert Montanes ilk seti aldığı maçta Tsonga'ya boyun eğerken, Feliciano Lopez de Robin Söderling engelini aşamadı. Tsonga-Söd maçı eğlenceli olacak.

Kadınlarda ise çeyrek finale çıkanlar belli oldu. Clijsters'ı yenen Kleybanova, Kuznetsova'yı yenen Suarez Navarro'dan daha iyi çıktı. Üç sette geçti İspanyolu ve çeyrek finale yükseldi. Rakibi Jankovic. Shahar Peer'i çokr ahat geçti Sırp raket. Üçüncü turda 3 numaralı seribaşı Azarenka'yı yenen Martinez Sanchez o gazla bir de Wickmayer'i devirdi ve son sekizde Sam Stosur'un rakibi oldu. Avustralyalı raket de Vera Zvonareva'yı iki sette geçti dördüncü turda.

Tablonun alt tarafında ise Alicia Molik, Jie Zheng'i bayağı zorladı. Üç sete giden maçı yine de Çinli raket kazanmayı bildi. Wozniacki ise Petrova'ya son sette bir bagel yedirdiği maçı 6-3/3-6/6-0 kazandı ve Zheng ile eşleşti. Na Li hep yeniyor Woz'u. Bakalım Zheng neler yapacak. Bu arada ben postu girene kadar ilk çeyrek final maçı oynandı kadınlarda. Radwanska, Dementieva'yı yenerek yarı finale çıktı.

(Foto: Reuters/Getty)

0 yorum:

yasal uyarı (disclaimer diyor yabancı insanlar)

bu blogdaki fotoğrafların yüzde 99.9'u http://sports.yahoo.com adresinden alınmaktadır.. tüm hakları reuters, ap ve getty images'e aittir.. sanırım.. bu blog tarafsız bir tenis blogu değildir.. sevdiğim tenis oyuncularını kayırırım.. ama sevmediklerime hakaret etmem.. siz de etmeyin, çok ayıp.. yorum yazarken öyle tek cümlelik "saldır federer, vur kır nadal" tarzı yorumlarınızı yayınlamayacağımı göz önünde bulundurun.. merak ettiklerinizi ya da içinde cidden yorum bulunan yorumlarınızı göndermekten çekinmeyin.. tenisi sevelim.. boş alanlara kort dikelim.. teşekkürler..

ben olsam firefox 3küsür ve en az 1152x864 çözünürlükte dolanırım buralarda..

GÖRÜŞ VE ÖNERİLER

  © Blogger templates The Professional Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP