7 Şubat 2010 Pazar

wta turda altıncı hafta

Fed Cup arasından sonra WTA Tur, Paris ve Pattaya'daki turnuvalarla tekrar başlıyor.
Fransa'nın başkentinde 2010 Open GDF Suez adı altında düzenlenen turnuvada 1 numaralı seirbaşı Elena Dementieva. Avustralya Açık öncesi çok üst düzeyde bir tenis sergileyen Rus raket, Avustralya Açık'ta Justine Henin duvarına çarpmış ve ikinci turda elenmişti. O maç her iki tarafa da gidebilirdi aslına. Küçük farklar ve soğukkanlılık berirlemişti sonucu. Dementieva bakalım Grand Slam öncesi kaldığı yerden devam edebilecek mi. Melbourne'de Juju engeline takılan bir başka isim de Yanina Wickmayer'di. O da Paris'te arz-ı endam ediyor. Turnuvanın favorileri bu iki isim bana göre. Flavia Pennetta ve Francesca Schiavone de Fed Cup eşleşmelerinin hemen ardından burada şampiyonluk kovalayacaklar.

Serena Williams da katılacaktı turnuvaya ancak bacağındaki sakatlık nedeniyle çekilmek zorunda kaldı. Bu isimler dışında benim takip ettiğim genç tenisçilerden Pavluçenkova, Cirstea, Oudin ve Cornet de kadroda mevcut. İpek Şenoğlu da çiftlerde.

Open GDF Suez Ana Tablo

Pattaya'da daha sakin bir mücadele bizleri bekliyor. İlk 10'dan kimse yok. Vera x (Zvonareva + Duşevina) ve Sabine Lisicki başı çekiyorlar. 40'lık Kimiko'nun gençleri yine pataklayıp kendine getirmesi lazım. İsmini kopyalayıp yapıştırdığım genç Noppawan Lertcheewakarn da wildcard almış. Taylandlılar'ın isimleri çok zor.

Pattaya Ana Tablo

1 yorum:

kirpi 7 Şubat 2010 17:38  

Kimiko ilk turu gecse bile ikinci turda buyuk ihtimalle basinin belasi Jill Craybas ile oynayip muhtemelen yenilecek. Craybas 74 dogumlu oldugundan Kimiko'nun numaralari ona sokmuyor herhalde..:)..Ne zaman eslesseler Craybas kazaniyor.

yasal uyarı (disclaimer diyor yabancı insanlar)

bu blogdaki fotoğrafların yüzde 99.9'u http://sports.yahoo.com adresinden alınmaktadır.. tüm hakları reuters, ap ve getty images'e aittir.. sanırım.. bu blog tarafsız bir tenis blogu değildir.. sevdiğim tenis oyuncularını kayırırım.. ama sevmediklerime hakaret etmem.. siz de etmeyin, çok ayıp.. yorum yazarken öyle tek cümlelik "saldır federer, vur kır nadal" tarzı yorumlarınızı yayınlamayacağımı göz önünde bulundurun.. merak ettiklerinizi ya da içinde cidden yorum bulunan yorumlarınızı göndermekten çekinmeyin.. tenisi sevelim.. boş alanlara kort dikelim.. teşekkürler..

ben olsam firefox 3küsür ve en az 1152x864 çözünürlükte dolanırım buralarda..

GÖRÜŞ VE ÖNERİLER

  © Blogger templates The Professional Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP