7 Şubat 2010 Pazar

kaçabilirsin ama saklanamazsın


En dikkat çeken Fed Cup eşleşmesinde Rusya ile Sırbistan karşılaşıyorlar. Jankovic gemiyi alabora olmaktan kurtaran isim oldu. Ana Ivanovic artık tenis namına pek bir şey ortaya koymuyor. Benim servislerim bile daha iyi öyle diyeyim. Kuznetsova, Ana'yı deyim yerindeyse yerin dibine soktu. İlk set 6-0 bile bitebilirdi. İkinci sette ise Ana servis kırıp 3-2 öne geçse de hemen bir sonraki oyunda servisini geri kırdırdı ve buradan seti verdi. Jankovic ise sakat dedik. İlk seti kaybedip ikincide 4-1 geriye düşünce elveda Sırbistan dedik. Jankovic buradan çevirdi maçı. İkinci seti 6-4 son seti de 6-0 almayı başardı. Kuznetsova karşısında direnebileceğini sanmıyorum ama.


Ukrayna'da kız kardeşler çirkini yenip güzele yenildiler ve her şeyi yarına bıraktılar. İtalyanın çiftlerinin Ukrayna'nınkilerden daha iyi olduğunu düşündüğümüzde Ştalya bir adım önde duruyor. Tabi çiftler maçına gerek kalmadan da çözülebilir olay.


Alize Cornet'ye zamanında ne övgüler yağdırmıştım. Vamp kadın Bethanie'ye bile yenilmiş. Hem de kendi evinde. Oudin de Parmantier'yi yenince Amerika bir anda fırladı öne ki Amerika'nın çiftlerde Liezel Huber gibi bir kozu var.



Sonuçlar:
Sırbistan - Rusya: 1-1
Svetlana Kuznetsova d. Ana Ivanović 61 64
Jelena Janković d. Alisa Kleybanova 46 64 60

Çek Cumhuriyeti - Almanya: 1-1
Anna-Lena Grönefeld d. Lucie Šafářová 62 62
Petra Kvitová d. Andrea Petkovic 64 64

Ukrayna - İtalya: 1-1
Alona Bondarenko d. Francesca Schiavone 61 64
Flavia Pennetta d. Kateryna Bondarenko 75 63

Fransa - ABD: 0-2
Bethanie Mattek-Sands d. Alizé Cornet 76 75
Melanie Oudin d. Pauline Parmentier 64 64


(Foto: Reuters / AP)

0 yorum:

yasal uyarı (disclaimer diyor yabancı insanlar)

bu blogdaki fotoğrafların yüzde 99.9'u http://sports.yahoo.com adresinden alınmaktadır.. tüm hakları reuters, ap ve getty images'e aittir.. sanırım.. bu blog tarafsız bir tenis blogu değildir.. sevdiğim tenis oyuncularını kayırırım.. ama sevmediklerime hakaret etmem.. siz de etmeyin, çok ayıp.. yorum yazarken öyle tek cümlelik "saldır federer, vur kır nadal" tarzı yorumlarınızı yayınlamayacağımı göz önünde bulundurun.. merak ettiklerinizi ya da içinde cidden yorum bulunan yorumlarınızı göndermekten çekinmeyin.. tenisi sevelim.. boş alanlara kort dikelim.. teşekkürler..

ben olsam firefox 3küsür ve en az 1152x864 çözünürlükte dolanırım buralarda..

GÖRÜŞ VE ÖNERİLER

  © Blogger templates The Professional Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP