7 Şubat 2010 Pazar

atp turda altıncı hafta

Kadınlarda turnuvalara devam da erkeklerde değil mi? ATP Tur'da da üç şehirde turnuvalar var. San Jose, Rotterdam ve Brezilya'da, Costa do Sauipe'de heyecan var.

San Jose'de Andy Roddick 1 numaralı seribaşı. Kadronun geri kalanı da sağlam. Verdasco, Stepanek, Haas, Berdych, Kohlschreiber, Querrey ortalama üstü tenisçiler olarak dikkat çekiyorlar. İlk turdaki Leonardo Mayer ve Ernests Gulbis eşleşmesine dikkat. (Yine söz ettim Ernie'den) Güzel ve çirkin temasını dün de kullanmıştım ama San Jose'nin çiftler tablosunda Tommy Haas / Radek Stepanek çifti dikkat çekiyor. Bir başka Çek - Alman ortak yapımı ikili, Tomas Berdych / Philipp Kohlschreiber. Fed Cup'ta Almanya ile Çek Cumhuriyeti'nin iki günlüğüne düşünüldüğünde işte sporun güzelliği.

San Jose Ana Tablo

Rotterdam'da ilk 10'dan 3 isim var. Novak Djokovic, Nikolay Davydenko ve Robin Söderling. Nadal, Tsonga ve Simon sakatlıklar nedeniyle çekilmek zorunda kaldılar. Djokovic diğer iki isimle ancak finalde karşılaşabilir. İlk turda Stahovski ile karşılaşacak Sırp raket. 2 numaralı seribaşı Nikolay Davydenko da ilk turda Feliciano Lopez ile eşleşti. Güzel mücadele. Marcos Baghdatis ile James Blake de ilk turda eşleşerek turnuvayı güzel hale getirmişler. Tipsarevic de var.

Marsel İlhan da elemelerdeydi ve ilk turda Ivan Navarro'yu 6-2/6-2, ikinci turda da Eduard Roger-Vasselin'i 6-3/1-6/6-3 ile geçti ve ana tabloya çıkmayı başardı. Ana tablo ilk turunda Guillermo Garcia Lopez ile oynayacak bizim oğlan.

Rotterdam Ana Tablo

JC Ferrero'nun 1 numaralı seribaşı olduğu Brezilya'da, Avustralya Açık'ta Federer ile ilk iki turda oynayan Andreev ve Hanescu ve Brezilya'nın yükselen yıldızı Thomaz Belluci de bulunuyor.

Costa do Sauipe Ana Tablo

0 yorum:

yasal uyarı (disclaimer diyor yabancı insanlar)

bu blogdaki fotoğrafların yüzde 99.9'u http://sports.yahoo.com adresinden alınmaktadır.. tüm hakları reuters, ap ve getty images'e aittir.. sanırım.. bu blog tarafsız bir tenis blogu değildir.. sevdiğim tenis oyuncularını kayırırım.. ama sevmediklerime hakaret etmem.. siz de etmeyin, çok ayıp.. yorum yazarken öyle tek cümlelik "saldır federer, vur kır nadal" tarzı yorumlarınızı yayınlamayacağımı göz önünde bulundurun.. merak ettiklerinizi ya da içinde cidden yorum bulunan yorumlarınızı göndermekten çekinmeyin.. tenisi sevelim.. boş alanlara kort dikelim.. teşekkürler..

ben olsam firefox 3küsür ve en az 1152x864 çözünürlükte dolanırım buralarda..

GÖRÜŞ VE ÖNERİLER

  © Blogger templates The Professional Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP