9 Şubat 2010 Salı

foto: bırak git ana..


Ana, gözümde resmi olarak bitmiştir artık. Korttaki berbat tenisini düzeltmek yerine hala kamera karşısında geçiyorsa spora gösterdiği saygı sıfıra yakınsamış demektir. Roland Garros'u kazanmasının üzerinden iki sene bile geçmedi daha. Kournikova'dan farklı diyordum, Grand Slam kazandı diyordum. Peeeh...


Cıbıl fotoğrafları için tıklayınız

2 yorum:

kirpi 9 Şubat 2010 15:36  

"Benim Verdasco'dan neyim eksik?" demis herhalde. Teniscilerin ic camasiri modeli tarzi poz vermeleri cok egreti duruyor bence, yakistiramiyorum bir turlu.
Bir de Ivanovic Adidas ile omur boyu surecek sozlesme imzalamis. Tenisine kendi de pek guvenmiyor olmali.

Unknown 11 Şubat 2010 19:50  

Bence'de Ana artık tenis oynamamalı. Brisbane'de bir şeyler değişti diye düşünmüştüm ama sonra yine yanılttı beni :p

yasal uyarı (disclaimer diyor yabancı insanlar)

bu blogdaki fotoğrafların yüzde 99.9'u http://sports.yahoo.com adresinden alınmaktadır.. tüm hakları reuters, ap ve getty images'e aittir.. sanırım.. bu blog tarafsız bir tenis blogu değildir.. sevdiğim tenis oyuncularını kayırırım.. ama sevmediklerime hakaret etmem.. siz de etmeyin, çok ayıp.. yorum yazarken öyle tek cümlelik "saldır federer, vur kır nadal" tarzı yorumlarınızı yayınlamayacağımı göz önünde bulundurun.. merak ettiklerinizi ya da içinde cidden yorum bulunan yorumlarınızı göndermekten çekinmeyin.. tenisi sevelim.. boş alanlara kort dikelim.. teşekkürler..

ben olsam firefox 3küsür ve en az 1152x864 çözünürlükte dolanırım buralarda..

GÖRÜŞ VE ÖNERİLER

  © Blogger templates The Professional Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP