18 Kasım 2009 Çarşamba

foto: woz'un tatili devam ediyor

Geçen Wozniacki'yi üsttsüz yakalamıştık (evet sanki ben yakaladım). O tatilden fotoğraf akmaya devam ediyor. Angelique Kerber, A-Rad ve U-Rad ile birlikte geçiriyor tatilini Caro. Urszula'nın kesinlikle gideri var. Geliri de var hem yüklü miktarda. İstanbul Cup'ta annesinin yanına oturmuşken bitirecektim işi işte.




4 yorum:

K. A. 18 Kasım 2009 19:06  

Kerber 3.resimde ağzıyla ısırdığı gözlüğü aynı zamanda eliyle tutmayı unutmuş.

Buraya şöyle yolu düşen olmuştur kesin: (ne de olsa wozniacki üstsüz kelimeleri var, kim bilir başka hangi kelimeler ile bulan vardır burayı)

Woz Ursula Agnieszka yazdım bu site geldi karşıma. emeğine sağlık. +rep eheheh

onur 18 Kasım 2009 19:10  

Sorma ya, kelimeleri şifrelemek lazım, kasten yanlış yazayım mı acaba? Üszttüz falan.

Ezgi 18 Kasım 2009 19:22  

Cirstea da katılacakmış bu 4'lüye ama son anda gelememiş.

O değil de hamaktan ne istediler anlamadım, sırayla binseler olmuyor muymuş? Yerde oturuyorlar resmen, nasıl taşısın 4ünüzü zavallı hamak.:)

onur 18 Kasım 2009 19:30  

Aaaah ah Cirstea... Aaah ah Lisicki... Aaah ahhh Ana.. Aaaah ah sarı gelin Marta... Hele ki Pennetta.. Ben mi ayran gönüllüyüm kızlar mı çok güzel anlamıyorum :)

yasal uyarı (disclaimer diyor yabancı insanlar)

bu blogdaki fotoğrafların yüzde 99.9'u http://sports.yahoo.com adresinden alınmaktadır.. tüm hakları reuters, ap ve getty images'e aittir.. sanırım.. bu blog tarafsız bir tenis blogu değildir.. sevdiğim tenis oyuncularını kayırırım.. ama sevmediklerime hakaret etmem.. siz de etmeyin, çok ayıp.. yorum yazarken öyle tek cümlelik "saldır federer, vur kır nadal" tarzı yorumlarınızı yayınlamayacağımı göz önünde bulundurun.. merak ettiklerinizi ya da içinde cidden yorum bulunan yorumlarınızı göndermekten çekinmeyin.. tenisi sevelim.. boş alanlara kort dikelim.. teşekkürler..

ben olsam firefox 3küsür ve en az 1152x864 çözünürlükte dolanırım buralarda..

GÖRÜŞ VE ÖNERİLER

  © Blogger templates The Professional Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP