17 Kasım 2008 Pazartesi

showdown of champions

bjorn borg, john mcenroe, roger federer ve james blake'in katılımında gerçekleşek bir gösteri turnuvası.. türkiye'nin malezya olamadığının göstergesi.. 80lerin iki efsanesi, 2000lerin efsanesi ve amerikalı bi adam kuala lumpur'da gösteri maçı yapacaklar.. bizim getirebildiğimiz en ünlü isim ise goran ivanisevic'ti..

yarın önce mcenroe ve borg eski günlerdeki gibi karşı karşıya gelecekler.. 1980 ve 81'de iki sene üstüste wimbledon ve amerika açık finali oynamışlardı ve mcenroe bunların 3'ünü kazanmıştı.. 80 wimbledon finalini kazanarak üstüste 5.şampiyonluğunu kazanan ve 81'de altıncısı için korta çıkan borg'u mcenroe durdurmayı başarmıştı.. bu ikilinin mücadelesinden sonra roger federer ve james blake karşılaşacak.. ben aslında gösteri maçı da olsa bir borg - federer karşılaşması izlemek isterdim..

daha sonra ise avrupa vs. amerika çiftler maçı yapacak.. roger federer bjorn borg ile john mcenroe da james blake ile eş olacak.. john mcenroe'nun hakeme itirazlarını bekliyoruz..

bilet fiyatları da 18 sterlin olarak açıklanmış.. türkiye'de istanbul cup finalinin 100 ytl üzerinde bir fiyata sahip olduğunu düşünürsek çok uygun..

dayanamadım şu yukarıdaki fotoyu da bi seslendireyim dedim:
federer: james, şu petronas kulelerini görüyor musun?
blake: evet?
federer: çok güzeller lan..
borg: uğraşma şu çocukla..

1 yorum:

rıza yaşar 18 Kasım 2008 09:24  

SESLİ YORUMUNA BAYILDIM :)

yasal uyarı (disclaimer diyor yabancı insanlar)

bu blogdaki fotoğrafların yüzde 99.9'u http://sports.yahoo.com adresinden alınmaktadır.. tüm hakları reuters, ap ve getty images'e aittir.. sanırım.. bu blog tarafsız bir tenis blogu değildir.. sevdiğim tenis oyuncularını kayırırım.. ama sevmediklerime hakaret etmem.. siz de etmeyin, çok ayıp.. yorum yazarken öyle tek cümlelik "saldır federer, vur kır nadal" tarzı yorumlarınızı yayınlamayacağımı göz önünde bulundurun.. merak ettiklerinizi ya da içinde cidden yorum bulunan yorumlarınızı göndermekten çekinmeyin.. tenisi sevelim.. boş alanlara kort dikelim.. teşekkürler..

ben olsam firefox 3küsür ve en az 1152x864 çözünürlükte dolanırım buralarda..

GÖRÜŞ VE ÖNERİLER

  © Blogger templates The Professional Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP