18 Ekim 2008 Cumartesi

zürih'te italyan rüzgarı


1 numara avcısı flavia pennetta bu seneki ilk sert zemin turnuvasını kazanmaya çok yakın.. zurich açık'ta ilk turda nadia petrova'yı, ikinci turda dünya 1 numarası jelena jankovic'i zorlu bir mücadele sonrası elemeyi başarmıştı italyan güzel.. katarina srebotnik'i de çeyrek finalde güzel oyunla saf dışı bırakan italyan raket bugün yarı finalde de anabel medina garriguez'i iki sette yenerek finale yükseldi.. toprak kortta çok daha başaralı flavia.. bu sene kazandığı iki turnuva da toprak kort turnuvaları.. kariyerinde kazandığı 6 wta tour turnuvasının da 5'i toprak kort.. en son sert zemin şampiyonluğunu 2007 yılında tayland açık'ta yaşamıştı..

finaldeki rakibi ise venüs williams-ana ivanovic maçının galibi olacak.. o maç şu anda devam ediyor setler 1-1 ve son sette venüs williams'ın servis kırma avantajı bulunuyor.. venüs gelirse pennetta'nın şampiyonluğu zora girer ama ivanovic gelirse rahat yener diye düşünüyorum..

güncelleme : venüs geldi son seti 6-4 alarak (ivanovic'in hakkını teslim edeyim 5-3'ken 3 maç puanı çevirdi kendi servis oyununda).. flavia'nın işi zorlaştı.. venüs 98 ve 99 yıllarında üst üste iki kez final oynamış ve 99'da martina hingis'i yenerek şampiyon olmuştu.. o yıldan beri ilk defa burada finale çıktı venüs..

0 yorum:

yasal uyarı (disclaimer diyor yabancı insanlar)

bu blogdaki fotoğrafların yüzde 99.9'u http://sports.yahoo.com adresinden alınmaktadır.. tüm hakları reuters, ap ve getty images'e aittir.. sanırım.. bu blog tarafsız bir tenis blogu değildir.. sevdiğim tenis oyuncularını kayırırım.. ama sevmediklerime hakaret etmem.. siz de etmeyin, çok ayıp.. yorum yazarken öyle tek cümlelik "saldır federer, vur kır nadal" tarzı yorumlarınızı yayınlamayacağımı göz önünde bulundurun.. merak ettiklerinizi ya da içinde cidden yorum bulunan yorumlarınızı göndermekten çekinmeyin.. tenisi sevelim.. boş alanlara kort dikelim.. teşekkürler..

ben olsam firefox 3küsür ve en az 1152x864 çözünürlükte dolanırım buralarda..

GÖRÜŞ VE ÖNERİLER

  © Blogger templates The Professional Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP