15 Ekim 2008 Çarşamba

kuğu

en son roland garros 2008'de izlemiştim maçlarını.. 88 doğumlu bu genç letonyalı orada çeyrek finale çıkarken iyi maçlar çıkartmıştı.. çeyrek finalde çocukluktan arkadaşı djokovic'e yenilerek elenmişti ancak gelecek için harika sinyaller vermişti..

ernests gulbis'i dün madrid masters'ta rafael nadal karşısında izledim aylar sonra.. bu süre zarfında takip ediyordum maç sonuçlarını ancak pek de dişe dokunur sonuçlar aldığını söyleyemezdim.. dün de maçı kaybetti kaybetmesine ama damağımda müthiş bir tat bıraktı.. aylar önce izlediğim adam yoktu bir kere kortta.. vuruşlarını bu kısacık sürede çok ama çok geliştirmiş.. her topa yetişmesiyle nam salmış nadal'ın bile yetişemeyeceği, dokunamayacağı toplar gönderdi dün.. az önceki yazıda da yazdım toplara raketiyle dokunuşu harikulade.. yumuşacık.. anlatılmaz yani izlenmeli.. öyle bir kesiyor ki file arkasına nadal çoğu kez yetişemedi, yetiştiklerini de alakasız yerlere gönderdi.. bunun yanında canavar gibi forehand ve özellikle backhandleri var.. paralel backhand'in kitabını yeniden yazdı dün.. ha bu kadar iyiydi de neden kaybetti derseniz basit hataları yüzünden kaybetti derim.. çünkü winner sayısı nadal'ınkinden çok fazlaydı..

düşüncem seneye ilk 15'te göreceğimiz yönünde kendisini.. ancak bir atp tour turnuvası kazanmak ve bir seri yakalamak zorunda.. tıpkı del potro'nun yaptığı gibi.. bir big bang ile başladı her şey del potro için, gulbis bakalım o patlamayı ne zaman yapacak..

0 yorum:

yasal uyarı (disclaimer diyor yabancı insanlar)

bu blogdaki fotoğrafların yüzde 99.9'u http://sports.yahoo.com adresinden alınmaktadır.. tüm hakları reuters, ap ve getty images'e aittir.. sanırım.. bu blog tarafsız bir tenis blogu değildir.. sevdiğim tenis oyuncularını kayırırım.. ama sevmediklerime hakaret etmem.. siz de etmeyin, çok ayıp.. yorum yazarken öyle tek cümlelik "saldır federer, vur kır nadal" tarzı yorumlarınızı yayınlamayacağımı göz önünde bulundurun.. merak ettiklerinizi ya da içinde cidden yorum bulunan yorumlarınızı göndermekten çekinmeyin.. tenisi sevelim.. boş alanlara kort dikelim.. teşekkürler..

ben olsam firefox 3küsür ve en az 1152x864 çözünürlükte dolanırım buralarda..

GÖRÜŞ VE ÖNERİLER

  © Blogger templates The Professional Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP