17 Ekim 2008 Cuma

federer eskisi gibi

çoğu tenis otoritesi tarafında tüm zamanların en iyi tenis oyuncusu olarak kabul gören roger federer tekrar eski formuna ulaşmış.. o kadar gazladım maçtan önce ortamı "süper maç, asrın maçı, milenyumun müsabakası" falan diye.. del potro da kar etmedi..

maça çok iyi başladı aslında genç arjantinli.. kendi servis attığı iki oyunda 8 ace gönderdi kortun karşısına.. ancak groundstroklarda hiç olmadığı kadar da kötüydü.. ilk sette 2-2 olduktan sonra sözlükten mesajlaştığım bir arkadaşa "etkili servislerine devam edemezse federer çok rahat alır" demiştim.. hay dilimi eşekarısı soksun ki del potro'nun servisleri tam bu vakitten sonra düşmeye başladı.. bir çift hata ile servisini kırdıran arjantinli ilk seti 6-3 kaybetti.. tabi del potro kötüydü ama federer de çok iyiydi bugün.. iyi toparlanmış burası kesin..

ikinci sette de ilk setteki üstün oyununu devam ettirdi federer.. del potro bir iki servis oyunu dışında pek varlık gösteremedi.. ve maçı federer'in servisini kıramadan bitirdi.. 6-3/6-3
sonuç olarak beklediğimin çok altında bir mücadele oldu ve federer yarı finale çıkmayı başardı..

federer'în yarı finaldeki rakibi bir başka genç isim olan andy murray.. murray amerika açık 2008 çeyrek finalinde del potro'yu geçmişti.. bakalım burada neler olacak.. andy murray günün ilk maçında gael monfils'i çok rahat yendi.. diğer yarı final eşleşmesi henüz belirlenmedi.. (rafael nadal/feliciano lopez vs. ivo karlovic/gilles simon)

0 yorum:

yasal uyarı (disclaimer diyor yabancı insanlar)

bu blogdaki fotoğrafların yüzde 99.9'u http://sports.yahoo.com adresinden alınmaktadır.. tüm hakları reuters, ap ve getty images'e aittir.. sanırım.. bu blog tarafsız bir tenis blogu değildir.. sevdiğim tenis oyuncularını kayırırım.. ama sevmediklerime hakaret etmem.. siz de etmeyin, çok ayıp.. yorum yazarken öyle tek cümlelik "saldır federer, vur kır nadal" tarzı yorumlarınızı yayınlamayacağımı göz önünde bulundurun.. merak ettiklerinizi ya da içinde cidden yorum bulunan yorumlarınızı göndermekten çekinmeyin.. tenisi sevelim.. boş alanlara kort dikelim.. teşekkürler..

ben olsam firefox 3küsür ve en az 1152x864 çözünürlükte dolanırım buralarda..

GÖRÜŞ VE ÖNERİLER

  © Blogger templates The Professional Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP