18 Ekim 2008 Cumartesi

oh be!

ivo karlovic madrid'de 3 maçta toplam 7 set oynadı ve bu setlerin altısı tie-break ile sonuçlandı.. çekirge bir sıçradı, iki sıçradı, üçüncüde üstüne basıp cörklettiler.. ikinci tur maçında robin söderling'i 7-6(7)/7-6(8) ile, üçüncü turda novak djokovic'i 7-6(4)/7-6(5) ile geçti ancak bugün oynanan çeyrek final maçında gilles simon'a 7-6(1)/4-6/7-6(2) lık set skorlarıyla yenildi.. bugün oynadığı iki tie-break setini de kaybetti.. buna çok sevindim ben.. uzun boyunun avantajıyla sadece etkili servis atarak maç kazanıyordu abimiz.. simon vermiş payını..

ek olarak, bu kadar etkili servislerine rağmen wimbledon'da bile gördüğü en ileri derece 4. tur.. herhangi bir grand slam'de çeyrek finali yok.. yaş olmuş 29..

0 yorum:

yasal uyarı (disclaimer diyor yabancı insanlar)

bu blogdaki fotoğrafların yüzde 99.9'u http://sports.yahoo.com adresinden alınmaktadır.. tüm hakları reuters, ap ve getty images'e aittir.. sanırım.. bu blog tarafsız bir tenis blogu değildir.. sevdiğim tenis oyuncularını kayırırım.. ama sevmediklerime hakaret etmem.. siz de etmeyin, çok ayıp.. yorum yazarken öyle tek cümlelik "saldır federer, vur kır nadal" tarzı yorumlarınızı yayınlamayacağımı göz önünde bulundurun.. merak ettiklerinizi ya da içinde cidden yorum bulunan yorumlarınızı göndermekten çekinmeyin.. tenisi sevelim.. boş alanlara kort dikelim.. teşekkürler..

ben olsam firefox 3küsür ve en az 1152x864 çözünürlükte dolanırım buralarda..

GÖRÜŞ VE ÖNERİLER

  © Blogger templates The Professional Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP