9 Ağustos 2011 Salı

31. haftanın şampiyonları


Agnieszka Radwanska d. Vera Zvonareva 6-3/6-4


San Diego'daki turnuvaya neden inatla Carlsbad dediklerini anlamadım en başta. Ama sonra hepsinin Bojana'ya kurulan komplonun bir parçası olduğuna kanaat getirdim. Kızı Texas'a gönderip ilk tur maçını kaçırtacaklar böylece de ne olacak hiçbi fikrim yok. Neyse.

Finalde Agnieszka ile Zvonareva karşılaştı. Aga bütün hafta omzunda orta çağ şövalyelerinden kalma bir zırhla dolaştı durdu. O, sargılı omuzla da şampiyon oldu. Vera'nın finalde çok savruk olduğunu söyleyenler var.

Radwanska'nın daha fazla şampiyonluğu var diye biliyordum bununla birlikte beş olmuş. Ki bu en büyük kupa içlerinde. Tekrar ilk 10'a girme konusunda güzel bir adım oldu Polonyalı'dan. Kardeşini de buralarda görmek, uzun uzun izlemek isteriz.



Radek Stepanek d. Gael Monfils 6-4/6-4


Erkeklerde Washington'ı Radek Stepanek kazandı. Sadece bir dönem Hingis ile sevişmiş olduğu ve şu an Vaidisova ile evli olduğu için bile çok büyük bir kin beslediğim zenci dudaklı beyaz adam, Monfils'i mağlup ederek iki buçuk-üç yıl sonra bir şampiyonluk yaşadı. Monfils'in bir gece önce yerel saatle 2'ye yakın biten maçının bunda etkisi vardır mutlaka. Yıllanmış şarap gibiyim dedi maçtan sonra bi de Çek tenisçi.




Robin Haase d. Albert Montanes 6-4/4-6/6-1

Kitzbühel'de Hollandalı Robin Haase, kariyerinin ilk ATP şampiyonluğuna ulaştı. Aferin çocuğum.

0 yorum:

yasal uyarı (disclaimer diyor yabancı insanlar)

bu blogdaki fotoğrafların yüzde 99.9'u http://sports.yahoo.com adresinden alınmaktadır.. tüm hakları reuters, ap ve getty images'e aittir.. sanırım.. bu blog tarafsız bir tenis blogu değildir.. sevdiğim tenis oyuncularını kayırırım.. ama sevmediklerime hakaret etmem.. siz de etmeyin, çok ayıp.. yorum yazarken öyle tek cümlelik "saldır federer, vur kır nadal" tarzı yorumlarınızı yayınlamayacağımı göz önünde bulundurun.. merak ettiklerinizi ya da içinde cidden yorum bulunan yorumlarınızı göndermekten çekinmeyin.. tenisi sevelim.. boş alanlara kort dikelim.. teşekkürler..

ben olsam firefox 3küsür ve en az 1152x864 çözünürlükte dolanırım buralarda..

GÖRÜŞ VE ÖNERİLER

  © Blogger templates The Professional Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP