18 Temmuz 2011 Pazartesi

caro? rory? piotr?

Wozniacki bir nevi "Babasının kızı" bana göre. Ne bileyim antrenörünün o olması, ilk izlemeye başladığımdan beri hep beraber görmem onları... Hele ilk iki sene falan "Bu kızın erkek arkadaşı falan olmaz böyle" derdim. Sonra geçen sene açılmaya başladı Caro. Caro'luktan çıktı aslında yani şirinlikten çıktı. Kadın olmakla şirin olmak arasında kaldı ki buna literatürde Özgü Namal sendromu deniyor. Diyorum. Böyle olunca itici gelmeye başladı bana. Hani Masha da bir ara hep babasıylaydı ama o bana hiç "Babasının kızı" gibi gelmemişti. Onun bi' karakteri vardı.

Neyse lafı uzatmayayım dün yabancı bir blogda fotoğraflar yayınlandı. Wozniacki ile Rory McIlroy beraber yemek yemişler. Arkadaş olabilirler. Sevgili de olabilirler. Fakbadi olmaz sanırım çok saçma, ne gerek var. "McIlroy kim ki olm?" diyenler için tanıtayım. Spor olmayan bir oyunu oynayıp senede milyonlar kazanan bir zengin velet işte. Golfçü diyorlar.

İŞTE O FOTOĞRAFLAR!

4 yorum:

arda 19 Temmuz 2011 01:24  

Yaşama sevincimi elimden alan fotoğraf : http://i1015.photobucket.com/albums/af278/Slutiana/caroline-wozniacki-with-rory-mcilroy.jpg

Russell 19 Temmuz 2011 01:40  

mcilroy kız arkadaşıyla ayrıldığını açıklamış bu arada.

onur 19 Temmuz 2011 02:23  

kız arkadaşı çok daha güzel wozniacki'den. her ne kadar memeleri silikon olsa da.

yasal uyarı (disclaimer diyor yabancı insanlar)

bu blogdaki fotoğrafların yüzde 99.9'u http://sports.yahoo.com adresinden alınmaktadır.. tüm hakları reuters, ap ve getty images'e aittir.. sanırım.. bu blog tarafsız bir tenis blogu değildir.. sevdiğim tenis oyuncularını kayırırım.. ama sevmediklerime hakaret etmem.. siz de etmeyin, çok ayıp.. yorum yazarken öyle tek cümlelik "saldır federer, vur kır nadal" tarzı yorumlarınızı yayınlamayacağımı göz önünde bulundurun.. merak ettiklerinizi ya da içinde cidden yorum bulunan yorumlarınızı göndermekten çekinmeyin.. tenisi sevelim.. boş alanlara kort dikelim.. teşekkürler..

ben olsam firefox 3küsür ve en az 1152x864 çözünürlükte dolanırım buralarda..

GÖRÜŞ VE ÖNERİLER

  © Blogger templates The Professional Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP