27 Şubat 2011 Pazar

vera başgan for the world no.1


Ne Caro'yu istiyorum 1 numarada, ne Clijsters'ı. Belki de kazanılmış en büyük zafer rakipleri bir bir alt ederek ulaşılanı değil, insanın önce kendini yenerek başladığı yolda kazandığı zaferdir. Bunu gerçekleştirenlerden biri Vera Zvonareva.

O yüzden bırakın Vera bir numara olsun. Grand Slam'siz 1 numara olmaz takıntınızdan da kurtulun artık. 80 yaşındaki huysuz ihtiyarlar gibisiniz.

Doha'da Caroline Wozniacki'yi 6-4'lük iki setle yenerek kariyerinin 11. şampiyonluğuna ulaştı mavi gözlü, gamzeli Rus. Tam bir yıl + iki hafta sonra şampiyonluk yaşadı bir de.

2 yorum:

K. A. 27 Şubat 2011 13:37  

Grand slamsiz bir numara olur sorun değil de. Sen şimdi gidip Kim, Justine kendini yenmeden bir numara oldu diyorsunuz Rakmeriç! Clijsters sakatlanıp, geri gelmedi mi? Sonra nüksetti de bırakmadı mı tenisi? Juju'nun kafası Vera'dan daha fena; ama 1 numara değil miydi? Kim'in babası ölmedi mi? Yine 1 numara olmadı mı? Bunları da es geçmeyelim. Vera olmasın demiyorum; ama Kim ve Juju'da yendi kendini. Tabii gerçi onlar kafalarında raket kırmıyordu, kendi içlerinde yiyip bitiriyorlardı kendilerini.

onur 27 Şubat 2011 13:57  

Kim ne yaptı yeeaeaeaaeaea.. Gitti çocuk yaptı ondan bıraktı o. Mental bir problemi yoktu. Juju'dan bahsetmedim bi de yazıda. Genelleme yapma. Vera da onlardan biri dedim. "Onlar"ın içinde bi sürü tenisçi var. Kim yok ama!!!11

yasal uyarı (disclaimer diyor yabancı insanlar)

bu blogdaki fotoğrafların yüzde 99.9'u http://sports.yahoo.com adresinden alınmaktadır.. tüm hakları reuters, ap ve getty images'e aittir.. sanırım.. bu blog tarafsız bir tenis blogu değildir.. sevdiğim tenis oyuncularını kayırırım.. ama sevmediklerime hakaret etmem.. siz de etmeyin, çok ayıp.. yorum yazarken öyle tek cümlelik "saldır federer, vur kır nadal" tarzı yorumlarınızı yayınlamayacağımı göz önünde bulundurun.. merak ettiklerinizi ya da içinde cidden yorum bulunan yorumlarınızı göndermekten çekinmeyin.. tenisi sevelim.. boş alanlara kort dikelim.. teşekkürler..

ben olsam firefox 3küsür ve en az 1152x864 çözünürlükte dolanırım buralarda..

GÖRÜŞ VE ÖNERİLER

  © Blogger templates The Professional Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP