27 Şubat 2011 Pazar

djokovic, federer'i yine mari...nadaki teknesine davet etti


Artık sürpriz değil, hâlâ şaşıran varsa tenisi daha yakından takip etmek için uğraş versin. Avustralya Açık'ta Federer'i KORTTAN SİLEN Nole, Dubai'de de İsviçreli'yi yenerek şampiyon oldu. Maçı izleyemediğim için ezmiş mi ezmemiş mi bilemeyeceğim. Ama ikinci sette 3-1 geriden gelip, iki kez servis kırarak 6-3 kazanmak. İşte buna içilir!

Melbourne'de "Federer çok basit hata yaptııııı", "Backhand'i filedee kaldıııı", "Djokovic o yüzden kazandıııı" diyenler umarım oturup bi' kendilerini gözden geçirmişlerdir. O hataların çoğuna zorlayan da Novak'tı çünkü.

Djokovic 14 maçtır kaybetmiyor. Bu 14 maçta yalnızca iki set verdi. Biri Dodig'e, diğeri Lopez'e. Üst üste üçüncü kez Dubai'de şampiyon oldu. O hep aradığımız şeyi, istikrarı yakalamaya başladı gibi ha?


İttire kaktıra adam etmeye başladık Nole'yi, buna seviniyorum. Şimdi bahar ayları geliyor asıl korku alerjisi, soluma güçlüğü vs.. yine baş gösterecek. Yine maçlardan çekilmeler, önde olduğu maçı kaybetmeler gelebilir. Buna yapacak bir şey yok. Uzay çağında hâlâ polen alerjisine çare yok arkadaş!!

Indian Wells ve Miami'deki performansları bize sezonun geri kalanı hakkında ipuçları verecektir. Onlar da mini Grand Slamler çünkü. Orada bir de çiftlerde mücadele edecek. Birinde Murray ile diğerindekini unuttum. Kesinlikle oyununu geliştirmek için atılmış bir adım. Destekliyorum desteklemesine ancak işte sağlık sorunları tedirgin ediyor.

Bu sonuca rağmen Federer 300 puan daha açtı farkı. Ensendeyiz Olderer.

5 yorum:

kirpi 27 Şubat 2011 11:19  

Berdych'e verdigi set var bir de...

brokoli 27 Şubat 2011 23:45  

kendi adıma tenisi gayet yakından takip ediyorum..sürekli yenildiği federeri 2 maç üst üste yendi diye mi artık sürpriz olmaktan çıktı djokovicin federer galibiyetleri..tabi ki bir grand slamin ilk turlarında top seribaşının elenmesi çapında büyük bir sürpriz değil bu ama djokovicin federer galibiyetleri bence yine de şaşırtıcı..yeni neslin federeri (başarı anlamında) umarım bu itici adam olmaz...

Unknown 1 Mart 2011 00:24  

djokovic federeri üst üste 3 kez yendi us open aussie open ve dubai olmak üzere...

onur 1 Mart 2011 00:27  

Sezon sonu turnuvası? Şanghay? Basel? :)

onur 1 Mart 2011 00:29  

Ha bu arada merak etmeyin kimse Federer'in kendisi kadar itici olamaz. Yeni neslin Federer'i de dahil. Müsterih olunuz.

yasal uyarı (disclaimer diyor yabancı insanlar)

bu blogdaki fotoğrafların yüzde 99.9'u http://sports.yahoo.com adresinden alınmaktadır.. tüm hakları reuters, ap ve getty images'e aittir.. sanırım.. bu blog tarafsız bir tenis blogu değildir.. sevdiğim tenis oyuncularını kayırırım.. ama sevmediklerime hakaret etmem.. siz de etmeyin, çok ayıp.. yorum yazarken öyle tek cümlelik "saldır federer, vur kır nadal" tarzı yorumlarınızı yayınlamayacağımı göz önünde bulundurun.. merak ettiklerinizi ya da içinde cidden yorum bulunan yorumlarınızı göndermekten çekinmeyin.. tenisi sevelim.. boş alanlara kort dikelim.. teşekkürler..

ben olsam firefox 3küsür ve en az 1152x864 çözünürlükte dolanırım buralarda..

GÖRÜŞ VE ÖNERİLER

  © Blogger templates The Professional Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP