20 Kasım 2010 Cumartesi

vika ve caro ile hayırlara vesile

Dün Victoria Azarenka ve Caroline Wozniacki, Belarus'ta çocuklar için faaliyet gösteren bir hastaneyi ziyaret ettiler. Kanser ve kan hastalıkları olan çocukların tedavi gördüğü bu hastanede imza dağıttılar ve çocuklarla vakit geçirdiler.

Vika, "Bir çocuk bize gitar çaldı, bir diğeri resim yaptı. Çok güzeldi. Neredeyse ağlayacaktım" dedi.

Ardından hastane için hayır organizasyonunun ikinci kısmı gösteri maçına geldi sıra. Belarus Devlet Başkanı Alexander Lukashenko da bizim ikiliye katılınca renkli görüntüler çıktı ortaya.




Eurosport.com/tr'de Vika ile Caro'nun dans ettiği video var şuradan izleyebilirsiniz.

İngiltere Başbakanı David Cameron'ın iyi tenis oynadığı öğrenmiştim geçen gün. Hatta okulda tenis takımının kaptanıymış. Belarus Cumhurbaşkanı da gördüğüm kadarıyla file önünde çok başarılı. Raketi gırtlaklıyor ama tutuşu continental, doğru yani. Wozniacki ve Azarenka'ya "Raketinizi de alın gidin" demiş.

0 yorum:

yasal uyarı (disclaimer diyor yabancı insanlar)

bu blogdaki fotoğrafların yüzde 99.9'u http://sports.yahoo.com adresinden alınmaktadır.. tüm hakları reuters, ap ve getty images'e aittir.. sanırım.. bu blog tarafsız bir tenis blogu değildir.. sevdiğim tenis oyuncularını kayırırım.. ama sevmediklerime hakaret etmem.. siz de etmeyin, çok ayıp.. yorum yazarken öyle tek cümlelik "saldır federer, vur kır nadal" tarzı yorumlarınızı yayınlamayacağımı göz önünde bulundurun.. merak ettiklerinizi ya da içinde cidden yorum bulunan yorumlarınızı göndermekten çekinmeyin.. tenisi sevelim.. boş alanlara kort dikelim.. teşekkürler..

ben olsam firefox 3küsür ve en az 1152x864 çözünürlükte dolanırım buralarda..

GÖRÜŞ VE ÖNERİLER

  © Blogger templates The Professional Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP