1 Mart 2010 Pazartesi

yihuuuuuuuuu ernie kupa kazandı


Ivo Karlovic'in 31. doğum gününde final maçı oynadığı Delray Beach yıllardır beklediğim olay gerçekleşti. En sevdiğim raketlerden biri olan Ernests Gulbis, en hazzetmediğim raketlerden biri olan Karlovic'i iki sette geçerek ilk ATP tur kupasını kazandı. Hem de iki seti de tie-break'e götürmeden. Kura kırk yılda bir güldü Letonyalı'ya ve finale kadar seribaşı ile karşılaşmadı bizim Kuğu. Devamı gelsin Ernie. Ha koçuma benim.

 
 O saçları da kes!

(Foto: AP)

1 yorum:

Russell 1 Mart 2010 01:55  

İşin güzel yanı bu sezon koruması gereken çok az puan var. Geçen sene o kadar berbatti ki.. 3 maç üst üste kazanamamış geçen sezon mesela, masters'ların yarısında ilk maçtan elenmiş, yarısında da 2. maçta.. Bir tek ekim ayında St.Peterburg ve Tokyo'da 2 maç üst üste kazanıp final oynamış.. Wimbledon ve RG'de 2. turda, Amerika Açık'ta da 1. turda elenmişti.. Bu şampiyonlukla birlikte top 50'ye geri dönecek.. Eğer bu formunu devam ettirirse, ki sadece sonuçlara bakarak söylemiyorum, 2-3 maçını izledim son 2 haftada oynadığı, oyununda büyük fark var, daha da önemlisi kafa yapısında önemli farklar var, çok konsantre olduğunu hissettiriyor.. He, ne diyorduk, eğer bu formunu devam ettirirse, Amerika Açık sonrası, abartmak gibi olmasın ama, Top 20'de görebiliriz kendisini.. Ama güvenemiyorum işte bu dengesize.. :)

yasal uyarı (disclaimer diyor yabancı insanlar)

bu blogdaki fotoğrafların yüzde 99.9'u http://sports.yahoo.com adresinden alınmaktadır.. tüm hakları reuters, ap ve getty images'e aittir.. sanırım.. bu blog tarafsız bir tenis blogu değildir.. sevdiğim tenis oyuncularını kayırırım.. ama sevmediklerime hakaret etmem.. siz de etmeyin, çok ayıp.. yorum yazarken öyle tek cümlelik "saldır federer, vur kır nadal" tarzı yorumlarınızı yayınlamayacağımı göz önünde bulundurun.. merak ettiklerinizi ya da içinde cidden yorum bulunan yorumlarınızı göndermekten çekinmeyin.. tenisi sevelim.. boş alanlara kort dikelim.. teşekkürler..

ben olsam firefox 3küsür ve en az 1152x864 çözünürlükte dolanırım buralarda..

GÖRÜŞ VE ÖNERİLER

  © Blogger templates The Professional Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP