8 Mart 2010 Pazartesi

pavluçenkova'dan da ilk kupa

 

Pavluçenkova. Bu kızı taaa bu blogu açmadan önce eski blogda yazdığımı hatırlıyorum. Seneler geçti ve sonunda ilk WTA Tur kupasını kaldırdı genç Rus. Meksika'da, Monterrey'de Daniela Hantuchova'yı finalde 1-6/6-1/6-0 yenerek şampiyonluğa uzandı. İlk seti kaybettikten sonraki 13 oyunun 12'sini kazanması kendi yeteneğinin yanında, Daniela'nın sarsaklığı. Final yolunda Polona Hercog ve Anastasija Sevastova gibi iki genç ismi yenen Rus raketin geleceği şimdi daha da parlak. Bu sene de iyi ilk kupa yaptı hani. Gulbis, Kleybanova, bi de şimdi adını unuttuğum Kolombiyalı kız. İyidir iyi.

Bu arada Monterrey'deki turnuva yarı finalinde -ova'lar vardı. Sevastova, Pavluçenkova, Hantuchova ve Cibulkova. Dominika'yı da uzun bir aradan sonra yarı final oynarken görmek güzeldi.

Gözler şimdi Indian Wells'de.

(Foto: AP)

2 yorum:

Spooky 8 Mart 2010 22:34  

1.5 senedir bekliyorum demiştin... hadi hayırlı olsun ama göstere göstere geldi. geçen ay üç maçını izledim, nazar değdirmeseydim kulikova da geleceeeğiidi.

onur 8 Mart 2010 22:38  

Kulikova'ya ayıp ettin ama :)

yasal uyarı (disclaimer diyor yabancı insanlar)

bu blogdaki fotoğrafların yüzde 99.9'u http://sports.yahoo.com adresinden alınmaktadır.. tüm hakları reuters, ap ve getty images'e aittir.. sanırım.. bu blog tarafsız bir tenis blogu değildir.. sevdiğim tenis oyuncularını kayırırım.. ama sevmediklerime hakaret etmem.. siz de etmeyin, çok ayıp.. yorum yazarken öyle tek cümlelik "saldır federer, vur kır nadal" tarzı yorumlarınızı yayınlamayacağımı göz önünde bulundurun.. merak ettiklerinizi ya da içinde cidden yorum bulunan yorumlarınızı göndermekten çekinmeyin.. tenisi sevelim.. boş alanlara kort dikelim.. teşekkürler..

ben olsam firefox 3küsür ve en az 1152x864 çözünürlükte dolanırım buralarda..

GÖRÜŞ VE ÖNERİLER

  © Blogger templates The Professional Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP