17 Eylül 2009 Perşembe

federerli isviçre ve davis cup 09 yarı finalleri

federer, isviçre ile italya arasında italya'da oynanacak olan davis cup world cup play-off eşleşmeleri için italya'ya vardı.. amerika açık sonrası takımda yer alıp yer almama kararını kendisine bırakılan isviçreli "buraya gelme konusunda hiç şüphem olmadı" dedi.. federersiz isviçre son 16'da amerika birleşik devletleri'ne yenilerek elenmişti bu sene..
isviçre takımında federer'in yanı sıra stanislas wawrinka, stephane bohli ve marko chiudinelli var.. italya takımı ise andreas seppi, simone bolelli, fabio fognini ve potito starace'den oluşuyor.. maçlar cuma günü başlıyor ve üç gün süreyle oynanıyor..


ayrıca yarı final eşleşmelerinin heyecanı da yaşanıyor davis cup'ta.. son şampiyon ispanya ile sürpriz bir şekilde yarı final gören israil arasında ispanya'da oynanacak bir yarı final.. ev sahibi takımda rafael nadal ve fernando verdasco yok.. israil bunu fırsat bilip finale çıkmayı istiyor.. zemin tabi ki toprak ve açık kort..

diğer yarı final eşleşmesi ise hırvatistan ile çek cumhuriyeti arasında hırvatistan'da kapalı kortta oynanacak.. zemin toprak..

eşleşmeleri açıklandığı zaman aşağıdaki linklerden takip edebilirsiniz:
hırvatistan - çek cumhuriyeti
ispanya - israil

0 yorum:

yasal uyarı (disclaimer diyor yabancı insanlar)

bu blogdaki fotoğrafların yüzde 99.9'u http://sports.yahoo.com adresinden alınmaktadır.. tüm hakları reuters, ap ve getty images'e aittir.. sanırım.. bu blog tarafsız bir tenis blogu değildir.. sevdiğim tenis oyuncularını kayırırım.. ama sevmediklerime hakaret etmem.. siz de etmeyin, çok ayıp.. yorum yazarken öyle tek cümlelik "saldır federer, vur kır nadal" tarzı yorumlarınızı yayınlamayacağımı göz önünde bulundurun.. merak ettiklerinizi ya da içinde cidden yorum bulunan yorumlarınızı göndermekten çekinmeyin.. tenisi sevelim.. boş alanlara kort dikelim.. teşekkürler..

ben olsam firefox 3küsür ve en az 1152x864 çözünürlükte dolanırım buralarda..

GÖRÜŞ VE ÖNERİLER

  © Blogger templates The Professional Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP