23 Ağustos 2011 Salı

dergi alın dergi candır



Yeni sayı çıkmak üzere... Çabuk tükenmeden alın bunu. Federer yazısı var çok güzel.

Türkiye’nin tek tenis yayını olan Tenis Dünyası Dergisi’nin 31. sayısında Roger Federer ile ilgili kapsamlı bir dosya yer alıyor.

Türkiye’de kortların nabzını tutan TENİS DÜNYASI Dergisi’nin, 31. sayısı piyasaya çıktı. Dergi, ağustos sayısında Roger Federer ile ilgili geniş kapsamlı bir dosya hazırladı. İsviçreli tenisçinin unutulmaz maçları ve rekorlarını araştıran Tenis Dünyası, ünlü oyuncunun bundan sonraki kariyerini de masaya yatırdı.

Tenis Dünyası Dergisi’nin bu ayki röportaj konukları, bir dönemin efsane oyuncusu Remzi Aydın ile Finansbank Yönetim Kurulu Başkanı ve CEO’su veteran tenisçi Ömer Aras. 40 yaşını deviren unutulmaz oyuncu Pete Sampras da özel bir dosya ile anılıyor. Bir başka dosya konusu ile Petra Kvitova’nın Wimbledon şampiyonluğuyla yeniden gündeme gelen Çek tenisi.

Derginin sürekli yazarları Nick Bollettieri, Necdet Kestelli ve Cem Tınaz, tenisin farklı yönleriyle ilgili değerlendirmelerde bulunuyor.

Tenis Dünyası’nda ayrıca Türkiye’de düzenlenen ITF ve Tennis Europe turnuvalarından haberler, WTA Turu ve ATP Turu’nda Temmuz ayında yaşananlar,  senyör organizasyonları yer alıyor.

 Türk ve dünya tenisinin nabzını tutan Tenis Dünyası dergisi bayilerde 6 TL’den satılıyor.


 Tenis Dünyası’na abone olmak isteyenler tenisdunyasi@gmail.com adresine mail atabilirler.


 TENİS DÜNYASI SATIŞ NOKTALARI:

İSTANBUL ANADOLU YAKASI: Cağaloğlu Nuruosmaniye Cad, Kadıköy Alp Kitabevi, Kadıköy (Bağdat Cd. ÇifteHavuzlar Otobüs Durağı Yanı Gazete Bayii), Capitol D&R, İçerenköy Carrefour Remzi Kitabevi, Erenköy D&R, Erenköy Dünya Kitabevi, Erenköy Kutlu Kırtasiye,  Suadiye D&R, Suadiye Nezih Kitabevi, Suadiye Remzi Kitabevi, Fenerbahçe Renk Kitap,
İSTANBUL AVRUPA YAKASI: Boğaziçi Üni., Bebek Dünya Kitabevi, Etiler Boğaziçi Kitabevi, Etiler D&R, Etiler Hillside D&R, İstinye Park AVM D&R, İstinye Migros AVM Remzi Kitabevi, İş Kuleleri Çarşısı D&R, Kanyon AVM D&R, Kanyon AVM Remzi Kitabevi,  Akatlar Mayadrom Remzi Kitabevi, Akmerkez Remzi Kitabevi, Esentepe Astoria AVM D&R, Mecidiyeköy Profilo AVM Remzi Kitabevi, Nişantaşı CITY AVM D&R, Nişantaşı Kitap (Valikonağı Cad. Engin Konak No:38), Teşvikiye Patika Kitabevi, Teşvikiye Necdet Güler (Teşvikiye Cad. No:126), Beyoğlu Kevan (Sıraselviler Cad. No:39), Beyoğlu Tünel Metro Çıkışı, Beşiktaş Kabalcı Kitabevi, Beşiktaş Swiss Otel, Kuruçeşme Makro Önü. Gazete Bayii,  Cağaloğlu Nuruosmaniye Cad, Kemer Yapı Yönetim kampusü, Kemerburgaz Kemer Mall AVM Remzi Kitabevi, Ataköy Galleria D&R, Bahçeşehir Prestige AVM D&R, Bahçeşehir Şehr-i Bazaar AVM D&R, Bakırköy İstasyon Cad.No:26, Florya D&R, Atatürk Havalimanı Dış hatlar Terminali Gazete Bayii,

ADANA: Doğan Süper Dağıtım (Seyhan), ANKARA: (Tüm D&R’lar, Kızılay’daki tüm büyük kitapçılar), ANKARA: Dünya Dağıtım Satış noktaları, BURSA: Zafer Plaza AVM D&R, Düzey Kitabevi Osmangazi, Final Pazarlama Osmangazi, DENİZLİ: Forum Çamlık Alışveriş Merkezi D&R, GAZİANTEP: Gaziantep Lady Atatürk Bulvarı: No:139, HATAY: Abdullah Sayek ve Ortakları Antakya Yolu Üzeri, Ferah Kol. Şti: Hürriyet Cad. İZMİR: Tüm Dünya Dağıtım Noktaları, KAYSERİ: Armonium AVM D&R, MERSİN: Kitapsan (Mersin Üni. Kampus içi), Kitapsan2 (Silifke Cad.), Pozcu-Kitapsan (GMK Bulvarı, Akdeniz Apt),

2 yorum:

Beril 23 Ağustos 2011 19:22  

Hemen tükeniyor, kimse bulamıyormuş diye bir duyum aldım, Kanyon D&R'da hep oluyor genelde :)

Korhan 23 Ağustos 2011 19:41  

Eskişehir'de nasıl olmaz yaw arkadaşlara aldırmak zorunda kalıyoruz. Yetkililer bir el atsın bu konuya:D

yasal uyarı (disclaimer diyor yabancı insanlar)

bu blogdaki fotoğrafların yüzde 99.9'u http://sports.yahoo.com adresinden alınmaktadır.. tüm hakları reuters, ap ve getty images'e aittir.. sanırım.. bu blog tarafsız bir tenis blogu değildir.. sevdiğim tenis oyuncularını kayırırım.. ama sevmediklerime hakaret etmem.. siz de etmeyin, çok ayıp.. yorum yazarken öyle tek cümlelik "saldır federer, vur kır nadal" tarzı yorumlarınızı yayınlamayacağımı göz önünde bulundurun.. merak ettiklerinizi ya da içinde cidden yorum bulunan yorumlarınızı göndermekten çekinmeyin.. tenisi sevelim.. boş alanlara kort dikelim.. teşekkürler..

ben olsam firefox 3küsür ve en az 1152x864 çözünürlükte dolanırım buralarda..

GÖRÜŞ VE ÖNERİLER

  © Blogger templates The Professional Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP