26 Haziran 2010 Cumartesi

kort 18'in laneti

Marsel'i yenerek üçüncü tura çıkan Rumen tenisçi Victor Hanescu, üçüncü turda Daniel Brands ile karşılaştı. İlk iki seti tie-break ile alan Hanescu sonraki seti yine tie-break ile bu sefer kaybetti. Dördüncü sette geriden gelen Brands'ı destekleyen tenisseverler sanırım biraz çizgiyi aşmış. Hanescu dördüncü seti de kaybedince iyice kontrolünü kaybetmiş. Son sette 2-0 geriye düştükten sonra servis atarken arka arkaya bilerek ve isteyerek çift hata yapan Rumen raketin seyircilere doğru tükürdüğünü açıkça görebilirsiniz aşağıdaki videoda (Daha uzun bir video için de link koydum en aşağıya). Ardından sandalye hakemine yürüyüp maçtan çekildiğini belirtmek için elini uzattığında hakemin olayı anlamayıp arkasına bakması da ayır komik. Bundan sonra Hanescu'nun gidip de Brands'ın elini sıkması ise hala aklının başında olduğunu gösteriyor aslında.



Müsabakanın ardından kortta maçı izleyen dört kişi gözaltına alındı. Hakemin olayla ilgili görüşü alındı. İşin ilginci maç 18 nolu korttaydı. Yani 11 saat 5 dakika süren o tarihi maçın oynandığı kort. Previosuly on Court 18. Lost adası. 108. Çıkar ortadaki sıfırı, ne etti? Ve milliyetçi hare.......

http://www.metacafe.com/watch/yt-4PfGVF6CBFQ/hanescu_spits_at_wimbledon_crowd/
http://news.bbc.co.uk/sport2/hi/tennis/8764203.stm

3 yorum:

SelçuK 26 Haziran 2010 03:21  

Böyle saçmalık görülmemiştir sanırım 2-3 çapulcu adamın sinirini iyice germiş zaten 2-0dan gelmiş maç nerelere maç puanları kaçmış Rumenlerde bizler gibi duygularını kontrol edemiyor gerçi Marselimiz çok soğukkanlı ondan beklenmez böyle bir olay.Asıl anlamadıgım konu olay hadi oldu Ingilterede anında uzaklastırırlar cok agırdır cezalar orada bunları yapmak yürek ister hakem tam bir leyla anonsu bile duymadım tek kelimeyle yazık ingiliz fransız hepsi aynı neyseki tükürükle geçiştirmiş iyiki çekilmiş sonu fena olacaktı yoksa Cantona gibi uçan tekme falan...

QuaresmA 26 Haziran 2010 11:22  

Belki çift hataları bilerek yaptı ama maçtan çekilmesinin sebebi sakatlığıydı - ki zaten 3-0'da servisini kırdırmadan önce de servisini kırdırmıştı ve maçı büyük oranda vermişti. 10-15 dakika masaj da yaptırdı 5. setten önce, muhtemelen kramp girdi. Yoksa sırf seyirci rakibini destekliyor diye maçtan çekilmemiştir herhalde koskoca grand slam'de.

Aşırı tepki vermesinin sebeplerinden biri de defalarca maç puanı kaçırması, 2-0 öndeyken ve maç için servis atarken bir anda ibrenin rakibe dönmesi olabilir.

zop 28 Haziran 2010 06:04  

15,000 pound ceza almis. 7,500 pound sportmenlik disi davranis (tukurmesi vs) 7,500 poundda maci kazanmak icin efor sarfetmek yerine satis moduna gecmesi.
3. sette 5-3 onde servis atarken mac puanlari kacirmayip kazansa, halamin tassaklari..

yasal uyarı (disclaimer diyor yabancı insanlar)

bu blogdaki fotoğrafların yüzde 99.9'u http://sports.yahoo.com adresinden alınmaktadır.. tüm hakları reuters, ap ve getty images'e aittir.. sanırım.. bu blog tarafsız bir tenis blogu değildir.. sevdiğim tenis oyuncularını kayırırım.. ama sevmediklerime hakaret etmem.. siz de etmeyin, çok ayıp.. yorum yazarken öyle tek cümlelik "saldır federer, vur kır nadal" tarzı yorumlarınızı yayınlamayacağımı göz önünde bulundurun.. merak ettiklerinizi ya da içinde cidden yorum bulunan yorumlarınızı göndermekten çekinmeyin.. tenisi sevelim.. boş alanlara kort dikelim.. teşekkürler..

ben olsam firefox 3küsür ve en az 1152x864 çözünürlükte dolanırım buralarda..

GÖRÜŞ VE ÖNERİLER

  © Blogger templates The Professional Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP