22 Şubat 2010 Pazartesi

yedinci haftanın şampiyonları

 
Masha 2010 sezonunda ilk şampiyonluğunu Memphis'te yaşadı. Finale hala nasıl yükseldiği konusunda bir fikrimin olmadığı İsveçli Sofia Arvidsson'u 6-1/6-2 yenerek kupaya ulaştı Rus raket.

  
Memphis'te erkekler mücadelesini ise Sam Querrey kazandı. Finalde vatanadaşı ve boydaşı John Isner ile karşılaşan Querrey zorlu geçen maçı 6-7/7-6/6-3 kazanmayı başardı. Aynı gün bu iki finalist çiftlerde de şampiyonluğa ulaştı. Turnuvada Ernests Gulbis yarı final görmeyi başardı ancak Sam'e elendi.

  
İspanyol Juan Carlos Ferrero sonradan açılanlardan. İkinci baharını yaşayanlar kervanına katılma isteğini belli ediyor. Geçen hafta Rio'da şampiyon olduktan sonra bu hafta da Brezilya'nın komşusunda, Buenos Aires'te finalde vatandaşı David Ferrer'i üç sette geçerek mutlu sona ulaştı. Kariyerinde bir hafta ara verip şampiyonluk yaşamışlığı var 2003'te ama ilk defa arka arkaya şampiyonluk sevinci yaşadı eski toprak.

  
Llodra da haftanın üç kazanan ev sahibinden biriydi. Marsilya'da ikinci turda Söderling'i eleme başarısını gösteren Fransız raket finalde vatandaşı Julien Benneteau'yu 6-3/6-4 yenmeyi başardı. Benneteau, Monfils ve Tsonga'yı arka arkaya geçerek izleyenleri şaşırtmıştı.

  
Kadınlarda bu haftaki en heyecanlı mücadele şüphesiz ki Dubai'deydi. Shahar Peer'in üstün performansında geçen senden kalma hırsı da etkiliydi ama bu hırs onu ancak yarı finale kadar götürebildi. Wickmayer, Cibulkova, Wozniacki ve Na Li'yi yenen İsrailli, şampiyon Venus'e takıldı.

 

Bogota'da ise 89'lu Marino oldu. Ev sahibi raket finalde Angelique Kerber'i 6-4/6-3 ile geçerek ilk WTA Tour şampiyonluğuna ulaştı. 2007'de Brezilya'da düzenlenen Pan Amerikan Oyunları'nda teklerde ve çiftlerde gümüş madalyası var Kolombiyalı'nın.

(Foto: Reuters / Getty / AP)

1 yorum:

K. A. 22 Şubat 2010 17:25  

Sofia Arvidsson sever Memphis'i. Tek Wta zaferide Memphis'te. İstanbul'a 5 numaralı seri başı olarak gelip ilk turdan elenmişliği de vardır Arvidsson'un. Kötü oyununa tribünden tanık olmuştum.

yasal uyarı (disclaimer diyor yabancı insanlar)

bu blogdaki fotoğrafların yüzde 99.9'u http://sports.yahoo.com adresinden alınmaktadır.. tüm hakları reuters, ap ve getty images'e aittir.. sanırım.. bu blog tarafsız bir tenis blogu değildir.. sevdiğim tenis oyuncularını kayırırım.. ama sevmediklerime hakaret etmem.. siz de etmeyin, çok ayıp.. yorum yazarken öyle tek cümlelik "saldır federer, vur kır nadal" tarzı yorumlarınızı yayınlamayacağımı göz önünde bulundurun.. merak ettiklerinizi ya da içinde cidden yorum bulunan yorumlarınızı göndermekten çekinmeyin.. tenisi sevelim.. boş alanlara kort dikelim.. teşekkürler..

ben olsam firefox 3küsür ve en az 1152x864 çözünürlükte dolanırım buralarda..

GÖRÜŞ VE ÖNERİLER

  © Blogger templates The Professional Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP