2 Şubat 2010 Salı

sveta takımda, jelena şüpheli

Fed Cup ilk tur maçları (yani çeyrek finalde diyebiliriz aslında) bu haftasonu oynanıyor. Dört adet eşleşme şu şekilde:

Ukrayna - İtalya (bunlara tıklanabiliyor da valla)
Çek Cum. - Almanya
Sırbistan - Rusya
Fransa - ABD


Sırbistan'da Jelena Jankovic kadroda gözükmesine rağmen sakatlığı nedeniyle çekilecek çok büyük bir olasılıkla. Rusya tarafında ise Svetlana Kuznetsova takıma dahil edildi. İlk 20'deki tenisçilerden en başta ret cevabı alan takım kaptanı Shamil Tarpishchev, dünya 4 numarası Svetlana Kuznetsova'yı ikna etmiş olacak ki Avustralya Açık'ta karışık çiftlerde final oynayan Ekaterina Makarova yerine Kuzy'i almış. Rusya takımındaki diğer isimler ise Anastasya Pavluçenkova, Vera Duşevina ve Alisa Kleybanova.


Sırbistan'da ise Ana Ivanovic, Ana Jovanovic ve Bojana Jovanovski takımdalar. Jankovic ise blogundan yaptığı açıklamada Florida'da bulunduğunu ve sırtındaki ağrıları dindirebilmek için tedavi aldığını yazdı. Bununla da kalmayıp kendini savunmak için "epik" zaferlerinden bahsetmeye başlamış Jelena. Milli takım için 35 maç yapmış bunların 26'sını kazanmış, sakat sakat oynamış, çok acı çekmiş vs.. vs... La deli kadın tamam anladık sakatsın da ne bu kendini acındırmalar?

(Foto: Getty)

0 yorum:

yasal uyarı (disclaimer diyor yabancı insanlar)

bu blogdaki fotoğrafların yüzde 99.9'u http://sports.yahoo.com adresinden alınmaktadır.. tüm hakları reuters, ap ve getty images'e aittir.. sanırım.. bu blog tarafsız bir tenis blogu değildir.. sevdiğim tenis oyuncularını kayırırım.. ama sevmediklerime hakaret etmem.. siz de etmeyin, çok ayıp.. yorum yazarken öyle tek cümlelik "saldır federer, vur kır nadal" tarzı yorumlarınızı yayınlamayacağımı göz önünde bulundurun.. merak ettiklerinizi ya da içinde cidden yorum bulunan yorumlarınızı göndermekten çekinmeyin.. tenisi sevelim.. boş alanlara kort dikelim.. teşekkürler..

ben olsam firefox 3küsür ve en az 1152x864 çözünürlükte dolanırım buralarda..

GÖRÜŞ VE ÖNERİLER

  © Blogger templates The Professional Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP