3 Aralık 2009 Perşembe

veteranlar royal albert hall'da

Veteranları buluşturan AEGON Masters turnuvası Londra'da Royal Albert Hall'da gerçekleşiyor. Pat Rafter'dan Yunus ElAynaoui'ye, Goran Ivanisevic'ten Mansur Behrami'ye kadar bir çok isim var. Bu turnuvalar gayet eğlenceli geçer. Turkcell Legends Cup'ta mesela Pioline'in hakem sandalyesini sallaması falan güzeldi. 2009'da yapılmadı nedense. 2001 Wimbledon'ın finalinin rövanşı niteliğinde olacak Ivanisevic - Rafter maçı 5 Aralık Cumartesi.

http://www.aegonmasterstennis.com/schedule.asp

Mansur Behrami'yi aslında Facebook'ta dolaşan Becker'i madara eden Urfalı isimli videodan tanıyor olabilirsiniz. Kendisi İranlı. 88 yılında bir gösteri maçı ama kendisi ortada madaralık bir şey yok.

2 yorum:

Ozan Deniz 3 Aralık 2009 13:14  

Legends Cuptaki Thomas Musteri unutamıyorum ne harika adammış, bu turnuvaya da katılsa çok guzel olurmuş aslında.
Bahrami tadından yenmez..

Yunus Dilber 3 Aralık 2009 17:29  

Umarım Stefan Edberg şampiyon olur. =)

yasal uyarı (disclaimer diyor yabancı insanlar)

bu blogdaki fotoğrafların yüzde 99.9'u http://sports.yahoo.com adresinden alınmaktadır.. tüm hakları reuters, ap ve getty images'e aittir.. sanırım.. bu blog tarafsız bir tenis blogu değildir.. sevdiğim tenis oyuncularını kayırırım.. ama sevmediklerime hakaret etmem.. siz de etmeyin, çok ayıp.. yorum yazarken öyle tek cümlelik "saldır federer, vur kır nadal" tarzı yorumlarınızı yayınlamayacağımı göz önünde bulundurun.. merak ettiklerinizi ya da içinde cidden yorum bulunan yorumlarınızı göndermekten çekinmeyin.. tenisi sevelim.. boş alanlara kort dikelim.. teşekkürler..

ben olsam firefox 3küsür ve en az 1152x864 çözünürlükte dolanırım buralarda..

GÖRÜŞ VE ÖNERİLER

  © Blogger templates The Professional Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP