10 Temmuz 2009 Cuma

dokic ve mononükleoz

bazı kişiler için iyi şans diye bir şey yok sanırım.. dış etkenler yüzünden sarsılan tenis kariyeri, düşüşler, yükselişler, daha da dibe vuruşlar ve tekrar su yüzüne çıkmaya çabalamalar.. 2009 yılı jelena dokic için iyi olacaktı.. sene başında her şey bunu gösteriyordu.. avustralya açık'ta çook uzun bir aradan sonra bir grand slam çeyrek finali oynadı dokic.. sonra babası tekrar her şeyi berbat etmeye çalıştı ancak o fransa açık'ta bütün azmini, bütün hırsını korta yansıttı fakat şanssız bir sakatlık yüzünden turnuvadan çekilmek zorunda kaldı.. wimbledon ilk turunda hasta hasta oynadı.. ve o hastalığın teşhisi kondu: mononükleoz (glandular fever)

http://www.earthtimes.org/articles/show/276946,dokic-diagnosed-with-glandular-fever.html


bu hastalık mario ancic gibi bir yeteneğin tenis kariyerini berbat etti.. federer'e çöküşü yaşattı.. şimdi de dokic.. uzun zaman dinlenmesi ve kortlardan uzak kalması gerekecek.. istanbul cup'a gelme ihtimali vardı, o da suya düştü böylece..

0 yorum:

yasal uyarı (disclaimer diyor yabancı insanlar)

bu blogdaki fotoğrafların yüzde 99.9'u http://sports.yahoo.com adresinden alınmaktadır.. tüm hakları reuters, ap ve getty images'e aittir.. sanırım.. bu blog tarafsız bir tenis blogu değildir.. sevdiğim tenis oyuncularını kayırırım.. ama sevmediklerime hakaret etmem.. siz de etmeyin, çok ayıp.. yorum yazarken öyle tek cümlelik "saldır federer, vur kır nadal" tarzı yorumlarınızı yayınlamayacağımı göz önünde bulundurun.. merak ettiklerinizi ya da içinde cidden yorum bulunan yorumlarınızı göndermekten çekinmeyin.. tenisi sevelim.. boş alanlara kort dikelim.. teşekkürler..

ben olsam firefox 3küsür ve en az 1152x864 çözünürlükte dolanırım buralarda..

GÖRÜŞ VE ÖNERİLER

  © Blogger templates The Professional Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP