3 Ekim 2008 Cuma

japonya açık

batmanın eşiğinden şimdilik dönen aig sponsorluğundaki japonya açık'ta güzel isimler mevcut(tu).. erkeklerde son şampiyon david ferrer, geçen hafta çin'de şampiyon olan andy roddick, tırmanışa devam eden del potro çeyrek finalde yollarına devam ediyorlar.. geçen hafta tayland açık'ı kazanan tsonga burada 3. turda, mikhail youzhny yine 3. turda, sam querrey ve simone bolelli de 2. turda elenenler arasında.. çeyrek final eşleşmeleri:

david ferrer - juan martin del potro
richard gasquet - reiner schuettler
tomas berdych - fernando gonzalez
viktor troicki - andy roddick

ilk maçın galibi final oynar alt taraftan ise roddick ya da gonzalez gelir diye düşünüyorum..

tek bayanlarda ise bu kadar şaşaalı isimler yok.. caroline wozniacki, kaia kanepi, maria kirilenko falan var.. ki kirilenko geçen haftaki şampiyonluğunun ardından hemen ilk turda elendi.. wozniacki, gisela dulko ve evsahibi ayumi morita'yı geçti ve çeyrek finale yükseldi.. kaia kanepi de çeyrek finale çıkmayı başardı.. 91 doğumlu anastasia pavlyuchenkova ilk turda zheng jie'yi yenmeyi başardı.. çeyrek finalde kaia kanepi ile karşılaşacak.. eşleşmeler:

caroline woznicaki - tamarine tanasugarn
klara zakopalova - jarmila gajdosova
kaia kanepi - anastasia pavlyuchenkova
aleksandra wozniak - samantha stosur

samantha stosur geçen hafta finalde kirilenko'ya kaybetmişti.. burada çeyrek finalde yenilmesi büyük ihtimal.. zaten kendisi teklerden ziyade başarılı bir çiftler oyuncusu.. zakopalova'nın kariyerinde 8 tekler finali ve 2 şampiyonluğu var.. son şampiyonluğu 2005'te.. pavlyuchenkova çok tutuk.. galibiyet ritmini yakalayamadı bir türlü.. tanasugarn ise wimbledon'dan sonra bir daha gözükmedi ortalarda.. diyeceğim o ki wozniacki - kanepi finali olası..

0 yorum:

yasal uyarı (disclaimer diyor yabancı insanlar)

bu blogdaki fotoğrafların yüzde 99.9'u http://sports.yahoo.com adresinden alınmaktadır.. tüm hakları reuters, ap ve getty images'e aittir.. sanırım.. bu blog tarafsız bir tenis blogu değildir.. sevdiğim tenis oyuncularını kayırırım.. ama sevmediklerime hakaret etmem.. siz de etmeyin, çok ayıp.. yorum yazarken öyle tek cümlelik "saldır federer, vur kır nadal" tarzı yorumlarınızı yayınlamayacağımı göz önünde bulundurun.. merak ettiklerinizi ya da içinde cidden yorum bulunan yorumlarınızı göndermekten çekinmeyin.. tenisi sevelim.. boş alanlara kort dikelim.. teşekkürler..

ben olsam firefox 3küsür ve en az 1152x864 çözünürlükte dolanırım buralarda..

GÖRÜŞ VE ÖNERİLER

  © Blogger templates The Professional Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP