3 Ekim 2008 Cuma

bir bakışta geçen hafta

ben yokken çin açık'ı erkeklerde andy roddick, bayanlarda ise jelena jankovic kazanmışlar.. andy roddick'in finaldeki rakibi sürpriz bir isim: israilli dudi sela.. sela, israil olimpiyat komitesi ile tartışmasından dolayı olimpiyatlara katılamamıştı hatırlayacağınız gibi.. ana ivanovic dökülmeye devam ediyor.. çin'de çeyrek finalde elendi.. ancak ikinci turda alize cornet'yi yenmesi şaşırtıcı..

kore açık'ı 1 numaralı seribaşı maria kirilenko kazanmış.. finalde samantha stosur'u 3 sette yenmiş.. kirilenko'nun bu seneki 3. şampiyonluğu bu teklerde.. hepsi de tier iv turnuvası bu sene kazandıklarının (estoril ve barselona), o yüzden pek önemli değil gibi.. estonyalı kaia kanepi ise yarı finale kadar ulaşmış kore'de (bu hafta da iyi gidiyor)..

tayland'da ise kazanan finalde novak djokovic'i 2 sette yenen jo-wilfried tsonga olmuş.. bu tsonga'nın ilk atp tour zaferi.. novak djokovic 3 ağustos'tan bu yana ilk finalini oynadı ve yine kaybetti.. kazandığı son şampiyona mayıs başında roma masters.. ilk turda ortanca djokovic ilk ana tablo mücadelesinde jarko nieminen karşısında haliyle tutunamamış.. safin ise ilk turda elenerek artık sıkıldığını gözler önüne sermiş resmen..

0 yorum:

yasal uyarı (disclaimer diyor yabancı insanlar)

bu blogdaki fotoğrafların yüzde 99.9'u http://sports.yahoo.com adresinden alınmaktadır.. tüm hakları reuters, ap ve getty images'e aittir.. sanırım.. bu blog tarafsız bir tenis blogu değildir.. sevdiğim tenis oyuncularını kayırırım.. ama sevmediklerime hakaret etmem.. siz de etmeyin, çok ayıp.. yorum yazarken öyle tek cümlelik "saldır federer, vur kır nadal" tarzı yorumlarınızı yayınlamayacağımı göz önünde bulundurun.. merak ettiklerinizi ya da içinde cidden yorum bulunan yorumlarınızı göndermekten çekinmeyin.. tenisi sevelim.. boş alanlara kort dikelim.. teşekkürler..

ben olsam firefox 3küsür ve en az 1152x864 çözünürlükte dolanırım buralarda..

GÖRÜŞ VE ÖNERİLER

  © Blogger templates The Professional Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP