26 Eylül 2011 Pazartesi

tokyo: hedef istanbul


Deprem ve tsunami felaketinin yarattığı radyoaktif sızıntı ve tehlikeden sonra tenisçiler ilk kez Japonya'ya ayak bastı. Kim Clijsters'ın çok uzun zaman önce gitmeyeceğini açıkladığı turnuvada üst düzey kadın tenisçiler İstanbul'a alınacak bilet için kilit noktalardan birinde şampiyonluk kovalayacaklar.

Şu an İstanbul için Wozniacki ve Sharapova dışında yerini garantileyen yok. Azarenka, Zvonareva, Stosur, Bartoli, Jankovic, Kvitova gibi isimler puan almak için mücadele edecek.

Son şampiyon Wozniacki ilk maçını Marino ya da Jarka ile oynayacak. İki tenisçi de gününde olursa Caro'yu zorlar. İki nolu seribaşı Masha'nın rakibi Tanasugarn teyze.

İstanbul'daki yerini garantilemek için korta çıkacak tenisçiler arasında Kvitova'nın yolu en zorlusu gibi gözüküyor. Azarenka çok daha rahat.

Turnuvada dün sabah oynanan maçlarda ilk elenen seribaşı Flavia Pennetta oldu. Kaia Kanepi'ye mağlup oldu. Laura Robson ilk turda Dulgheru'yu devirdi. İkinci turda Ana ile oynayabilir bugün Ana kazandıysa.

Bu da maskot:


0 yorum:

yasal uyarı (disclaimer diyor yabancı insanlar)

bu blogdaki fotoğrafların yüzde 99.9'u http://sports.yahoo.com adresinden alınmaktadır.. tüm hakları reuters, ap ve getty images'e aittir.. sanırım.. bu blog tarafsız bir tenis blogu değildir.. sevdiğim tenis oyuncularını kayırırım.. ama sevmediklerime hakaret etmem.. siz de etmeyin, çok ayıp.. yorum yazarken öyle tek cümlelik "saldır federer, vur kır nadal" tarzı yorumlarınızı yayınlamayacağımı göz önünde bulundurun.. merak ettiklerinizi ya da içinde cidden yorum bulunan yorumlarınızı göndermekten çekinmeyin.. tenisi sevelim.. boş alanlara kort dikelim.. teşekkürler..

ben olsam firefox 3küsür ve en az 1152x864 çözünürlükte dolanırım buralarda..

GÖRÜŞ VE ÖNERİLER

  © Blogger templates The Professional Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP