1 Kasım 2010 Pazartesi

viyana: elemelerde elenen adam final oynadı

True story bro... Avusturya'yı hiç sormayın zaten. Marsel'in elemelerin üçüncü turunda elediği adam turnuvada final oynadı. Asıl kabus bu dersin.

Andreas (Lokomotif olmayan) Haider-Maurer, elemelerin üçüncü turunda ikinci sette sakatlanıp maçı bırakmıştı. Marsel de ana tabloya kalmıştı. Sonra ana tabloda 43 yaşındaki Muster emmi ile oynayacak olan dingil Gulbis korktu kaçtı. Kişisel sebepleri nedeni ile turnuvadan çekildi. Onun yerine şanslı kaybeden olarak gelen isim Haider-Maurer'di.

Avusturyalı tenisçi ilk turda Muster'i geçti. Tablodaki yeri o kadar güzeldi ki. Seppi'yi uzun bir maç sonrası üç sette geçti. Çeyrekte Cilic'i yendi. Evet Cilic, şu Avustralya Açık'ta yarı final oynayan çocuk. Neyse sonra yarı finalde Berrer ile bir üç setlik maç daha yaptı. Onu da geçti.

Finalde buradaki son şampiyon, vatandaşı Melzer ile oynadı. Maraton bir maç sonrası Melzer 6-7/7-6/6-4 ile galip geldi. Acaba onun yerine Marsel olsaydı ne olurdu diye düşünmeden edemiyor insan.

Andreas bu. Kolundaki dövmeyi İncil'e yordum. 6:55 diye arattım Google'da, John çıktı. Şöyleymiş: "For my flesh is meat indeed, and my blood is drink indeed." "Abi sen ne diyorsun" dedim, kapattım hemen browserı. Gece gece ürkmenin bi anlamı yok.

Peki sorarım size: "En başta o ayakkabı nasıl çıktı?"

0 yorum:

yasal uyarı (disclaimer diyor yabancı insanlar)

bu blogdaki fotoğrafların yüzde 99.9'u http://sports.yahoo.com adresinden alınmaktadır.. tüm hakları reuters, ap ve getty images'e aittir.. sanırım.. bu blog tarafsız bir tenis blogu değildir.. sevdiğim tenis oyuncularını kayırırım.. ama sevmediklerime hakaret etmem.. siz de etmeyin, çok ayıp.. yorum yazarken öyle tek cümlelik "saldır federer, vur kır nadal" tarzı yorumlarınızı yayınlamayacağımı göz önünde bulundurun.. merak ettiklerinizi ya da içinde cidden yorum bulunan yorumlarınızı göndermekten çekinmeyin.. tenisi sevelim.. boş alanlara kort dikelim.. teşekkürler..

ben olsam firefox 3küsür ve en az 1152x864 çözünürlükte dolanırım buralarda..

GÖRÜŞ VE ÖNERİLER

  © Blogger templates The Professional Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP