14 Kasım 2008 Cuma

previously on

yazamadığım süre içinde venus williams wta tour championship'i kazandı.. sağ taraftaki ankete göre blog okuyucuları bu işi biliyor.. tebrikler.. 9 kişi venüs kazanır demişti.. vera zvonareva'nın performansı ise beni mutlu eden şey geçen haftaya dair.. ana ivanovic ve dinara safina hayal kırıklıkları..

bu hafta tennis masters cup güzel maçlara sahne oldu.. davydenko kendisinden hiç beklemediğim bir performansla altın rengi grubu ikinci bitirip kırmızı renkli grubun lideri ile karşılaşma hakkı kazandı.. djokovic altın rengi grubun lideri olarak tamamladı.. tsonga ve del potro ilk masters cup deneyimlerinden 1 galibiyet çıkarmayı başardılar.. ancak yarı finallere kalamadılar.. tsonga'nın grup lideri bitiren djokovic'i yenmesi sürpriz değildi.. tsonga'nın djokovic'e karşı bariz üstünlüğü var çünkü.. kırmızı grupta gilles simon ilk maçta federer'i yenerek 2-0 öne geçti federer'e karşı.. andy roddick ise sakatlığından dolayı çekilince teee yirminci sırlarda bulunan radek stepanek onun yerine oynadı.. ilk 20 deki tenisçilerin yedek olarak gitmeyi kabul etmemesi aslında anlayışla karşılanabilir.. birinin sakatlanıp çekilmesi zaten düşük ihtimal (ama gerçekleşti) şangay'a kadar onca yolu gidip jat-lag ile uğraşmak istemediler.. radek stepanek çıktı daha önce yendiği federer karşısında kötü oynadı ve yenildi.. zaten adamın tişörtleri, şortları gelmemiş.. başkasının çoraplarını giyip oynuyor.. bugün de gilles simon'a yenilerek elendi turnuvadan..
gilles simon şu sıralar oynanan maçta federer'in yenilmesini bekliyor.. federer yenilirse grup ikincisi olarak çıkacak fransız raket..

0 yorum:

yasal uyarı (disclaimer diyor yabancı insanlar)

bu blogdaki fotoğrafların yüzde 99.9'u http://sports.yahoo.com adresinden alınmaktadır.. tüm hakları reuters, ap ve getty images'e aittir.. sanırım.. bu blog tarafsız bir tenis blogu değildir.. sevdiğim tenis oyuncularını kayırırım.. ama sevmediklerime hakaret etmem.. siz de etmeyin, çok ayıp.. yorum yazarken öyle tek cümlelik "saldır federer, vur kır nadal" tarzı yorumlarınızı yayınlamayacağımı göz önünde bulundurun.. merak ettiklerinizi ya da içinde cidden yorum bulunan yorumlarınızı göndermekten çekinmeyin.. tenisi sevelim.. boş alanlara kort dikelim.. teşekkürler..

ben olsam firefox 3küsür ve en az 1152x864 çözünürlükte dolanırım buralarda..

GÖRÜŞ VE ÖNERİLER

  © Blogger templates The Professional Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP