22 Eylül 2008 Pazartesi

sallantı


sezona çok iyi başladı ve müthiş bir çıkış yakaladı wozniacki.. 2008'e 50. basamaklarda giren danimarkalı önce avustralya açık'ta 4. tura kadar yükselerek kariyerinde ilk kez bir grand slam'de bu kadar ilerisini gördü, bunu takiben ocak ayı sonunda ilk 50'deydi.. oradan beri yükseliişini sürdürdü.. kariyerinin ilk wta tour şampiyonluğunu kazandı finlandiya'da.. ardından new haven'ı kazandı, amerika açık'ta 4. tura çıktı ve 8 eylül'de kariyerinin en yüksek basamağına, 17. sıraya yükseldi..

ancak bu başarılar onu kötü yönde mi etkiledi, uzakdoğu'nun havası mı dokundu yoksa bir sakatlık mı söz konusu bilmiyorum ama iki haftadır üst üste ilk turda eleniyor.. geçen hafta pan pacific'te katarina srebotnik'e bu hafta da china open'da anabel medina garrigues'e yenilerek elendi.. race'de 13. sırada bulunduğu şu zamanda, biraz daha kendini sıkıp sezon sonu turnuvasına katılabilir..

0 yorum:

yasal uyarı (disclaimer diyor yabancı insanlar)

bu blogdaki fotoğrafların yüzde 99.9'u http://sports.yahoo.com adresinden alınmaktadır.. tüm hakları reuters, ap ve getty images'e aittir.. sanırım.. bu blog tarafsız bir tenis blogu değildir.. sevdiğim tenis oyuncularını kayırırım.. ama sevmediklerime hakaret etmem.. siz de etmeyin, çok ayıp.. yorum yazarken öyle tek cümlelik "saldır federer, vur kır nadal" tarzı yorumlarınızı yayınlamayacağımı göz önünde bulundurun.. merak ettiklerinizi ya da içinde cidden yorum bulunan yorumlarınızı göndermekten çekinmeyin.. tenisi sevelim.. boş alanlara kort dikelim.. teşekkürler..

ben olsam firefox 3küsür ve en az 1152x864 çözünürlükte dolanırım buralarda..

GÖRÜŞ VE ÖNERİLER

  © Blogger templates The Professional Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP