18 Temmuz 2011 Pazartesi

29. haftanın turnuvaları

Bu hafta erkeklerde Hamburg ve Atlanta var. Atlanta ne demek? US Open Serileri başlıyor demek. Hamburg ne demek. Hâlâ toprak oynamakta ısrar eden tenisçiler var ve bunlardan biri de Marsel demek.

Marsel iki ön eleme maçını da kazanıp Almanya'da ana tabloya kaldı ve ilk tırdaki rakibi ev sahibi raketlerden Philipp Petzschner. Bence yenemez Marsel. Ama beni utandırır umarım. Monfils, Melzer, Almagro, Verdasco, Youzhny, Sİmon gibi ne çok iyi olabilmiş ne de iyi değil denilebilecek tenisçiler var burada.

Atlanta ile yılın ikinci sert zemin sezonunu da açmış oluyoruz. Fish, Anderson, Isner ve Malisse başı çekiyor. İlk turda iki ölümüne loser Blake ile Gulbis karşılaşıyor. Yapacak daha iyi bi işiniz yoksa komedi niyetine izlersiniz maçlarını.

Kadınlarda tek turnuva var Bakü'de. İstanbul Cup'ın yerine kondurdular turnuvayı. Zvonareva kabul etmiş gitmeyi. Garibim. İlk dört seribaşı Rus zaten. Nastya, Vesnina ve Makarova var. Ayrıca zekanızda sorun varsa ve hâlâ Azerice'ye gülebiliyorsanız turnuvanın resmi sitesine girip "iştirakçılar", "turnir cedveli", "qualereya" gibi bölümlere bakarak gülebilirsiniz. Yalnız "ana tablo"ya "Esas Merhale" demişler ben orada güldüm, demek ki zeka geriliği bende de var :((

0 yorum:

yasal uyarı (disclaimer diyor yabancı insanlar)

bu blogdaki fotoğrafların yüzde 99.9'u http://sports.yahoo.com adresinden alınmaktadır.. tüm hakları reuters, ap ve getty images'e aittir.. sanırım.. bu blog tarafsız bir tenis blogu değildir.. sevdiğim tenis oyuncularını kayırırım.. ama sevmediklerime hakaret etmem.. siz de etmeyin, çok ayıp.. yorum yazarken öyle tek cümlelik "saldır federer, vur kır nadal" tarzı yorumlarınızı yayınlamayacağımı göz önünde bulundurun.. merak ettiklerinizi ya da içinde cidden yorum bulunan yorumlarınızı göndermekten çekinmeyin.. tenisi sevelim.. boş alanlara kort dikelim.. teşekkürler..

ben olsam firefox 3küsür ve en az 1152x864 çözünürlükte dolanırım buralarda..

GÖRÜŞ VE ÖNERİLER

  © Blogger templates The Professional Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP